. . .

آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,518
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • کلم پیچ سفید بزرگ نصف 1 عدد
  • کالباس 400 گرم
  • هویج 4 عدد بزرگ
  • خیار شور 6 عدد
  • قارچ 5 عدد بزرگ
  • کنسرو نخود فرنگی 1 پیمانه
  • کلم قرمز متوسط نصف 1 عدد
  • کنسرو ذرت 1 پیمانه
  • ماست 1 پیمانه
  • سس مایونز 1 پیمانه سر خالی
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سرکه یا آب لیموترش تازه به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم
ابتدا کلم ها را کاملاً با آب سرد بشویید و بعد آن ها را یا با رنده به شکل یکدست رنده کنید و یا با چاقو به شکل نواری شده و ریز و یکدست تمامی آن ها را خرد کنید سپس ظرف نسبتاً بزرگی را برداشته و کلم ها را درون ظرف بریزید.
هویج ها را نیز با آب سرد بشویید و بعد تمامی آن ها را رنده کنید و آن ها را به مواد اضافه کنید. خیارشور ها را نیز به همراه قارچ ها مقداری با آب بشویید و بعد آن ها را به شکل نگینی شده و ریز و یکدست خرد کرده و کالباس ها را هم به همین شکل به قطعات یکدست و یکسان برش داده و خرد کنید و آن را نیز به همراه خیارشور و قارچ به مواد داخل ظرف اضافه کنید.
در آخر هم آب کنسرو های ذرت و نخود فرنگی را دور بریزید و بعد آن ها را نیز به مواد سالاد اندونزی خود اضافه کنید و تمامی مواد را به وسیله قاشق کاملاً با یکدیگر ترکیب و مخلوط کنید.

برای تهیه سس سالاد نیاز است که ظرف جداگانه ای را برداشته و درون آن سس مایونز را بریزید و خوب آن را با قاشق هم بزنید کنید تا کمی از سفتی بافت آن کم شود و بعد به آن ماست را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و سرکه و یا آب لیموترش تازه اضافه کرده و همگی آن ها را خوب با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا سس سالاد شما به طور کامل یکدست و آماده شود.
پس از آن که مواد و سس سالاد شما آماده شدند سس را به مواد سالاد اضافه کنید و آن را خوب با مواد ترکیب کنید و هم بزنید تا سس کاملاً با مواد مخلوط شود و بعد روی ظرف را با سلفونی بپوشانید و آن را برای مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد یکدیگر بروند و بعد از آن هم سالاد اندونزی شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین