اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

در دست اقدام دلنوشته سی فصل عاشقی| فاطمه سبلانی

رده سنی
  1. جوانان
  2. بزرگسالان
ژانر اثر
  1. عاشقانه
به نام ایزد دانا
دلنوشته: سی فصل عاشقی
نویسنده: فاطمه سبلانی
ژانر:عاشقانه

خلاصه:
چه شد؟چشمانت قهوه‌اش ته گرفته عزیزم! که دیگر نمی‌بینی ام.
کمی مثل قدیم ندیم ها حرف بزن، من هنوز برای بهانه‌های صدمن یه غازِ بی‌در و پیکرت، خریتی عظیم دارم که باور کنم.
یکی یکی بگو تا باز هم عشق را قافیه کنم با نام تو، چگونه‌اش هم بماند... .
قبای زر می‌خرم و سرمه به چشم و خنده لب، تا بدانی هنوز همان من دیروز- پریروزام، که حسابی سرکارش گذاشتی و خندیدی و رفتی.
راستی! چه شد که دیگر دلت زده شد؟ بازی بهتری از یک قول دو قول بازی کردن با احساسات من یافتی؟
قهوه تلخ است، با قاشق قاشق شکر باز هم همان است.
وای به حال عاشقی که رنگ آن را هم بپرستد چه برسد به قهوه‌ی زهرماری که حتی نمی‌شود نگاهش کرد.

۱۴۰۴/۵/۲۱
۰۱:۴۳

آخرین ویرایش:
«امید به عشق»
هنوز هم من همان قدر احمقم که به عشق باور دارم.
تمام روز را اندیشیدم که چطور حلقه‌ی مرگ یک امید واهی برگردنم گره خورد و ماری به قلبم نیش زد و بغضی خنجر کشید.
که دوست دارم تو برای من شوی و من برای تو و چه سراب قشنگی در کویر به وقوع می‌پیوندد.
وقتی هنوز دوست دارم تو را با خودم تصور کنم زیر بارانی که در این خشکسالی نمی‌بارد، خنده‌هایی که نمی‌شکفد و ب×و×س×ه‌ای که هرگز گلبرگ گل را شرم زده نمی‌کند.
هنوز هم همان‌قدر احمقم که باری دیگر به امید عشق، چشم باز کنم و تو را تصور کنم و باز در تنهایی خود گوشه‌ای کز کرده سیاگاری روشن کنم.
و مرگ تدریجی خود را تماشا کنم، هنوز هم!.. .

«آخرین نامه»

دیگر امیدی برایم نمانده تا برای تو نامه‌ای بنویسم.
خسته ام، نه خیلی زیاد اما به قدری هست که دلم بخواهد بمیرم.
و یا اینکه... .
نه من چنین آرزویی برای تو هرگز نمی‌توانم داشته باشم، مرگ تو، مرگت... برای من یک فاجعه است.
فاجعه‌ای به اندازه نابودی هیروشیما با بمب اتم.
اما، شاید کمی دلم بخواهد در آغوش آتش گرم شوم، گرمایی که تو هرگز در قلبم ایجاد نکردی!
بیشتر از این خسته‌ات نمی‌کنم.

قربان دو چشم سیاهت.
جانم به فدایت.
دوستی که هرگز دوست نداشته‌ای.