. . .

آموزش ‍ نان كنجدی سوخاری

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
466
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


این غذا كمی پركالری‌ است و بیشتر برای بچه‌ها و افراد لاغر مناسب است. كنجد جزو دانه‌های چرب و سرشار از ویتامین‌ها و املاح مختلفی است كه مصرف آن مقداری از نیاز بدن به ویتامین E، كلسیم، مگنیزیم، روی و پروتئین را تأمین كند. اسیدهای چرب اشباع‌نشده موجود در آن هم به كاهش چربی بد و افزایش چربی خوب خون كمك می‌كند.

مواد لازم برای 1 نفر :
نان پخته 2 دانه
تخم مرغ كوچک 1 دانه
كنجد 2 تا 3 قاشق غذا خوری
نمک، پودر مرج سیاه و دارچین به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

طرز تهیه:
تخم‌مرغ را با نمك، مرچ و كمی پودر دارچین به خوبی میکس دهید. نان‌های پخته را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در كنجد خام بغلتانید. حالا این نان‌های كنجدی را در تابه‌ای كه از قبل روغن ریخته‌اید و گرم كرده‌اید، سرخ كنید.

همراهان:

آب کینو یا آب انار، بهترین تحریك‌كننده‌های اشتهای صبحگاهی و مناسب‌ترین همراهان این صبحانه هستند.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین