. . .

آموزش طرز تهیه نان موزی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم نان موزی
تخم مرغ۱ عدد
ماست۲ قاشق غذا خوری
شکر۲ قاشق غذا خوری
کره۲ قاشق غذا خوری
وانیل شکری۱ بسته ۵ گرمی (معادل ۱ قاشق چای خوری)
بکینگ پودر۱ بسته ۱۰ گرمی (معادل دو و نیم قاشق چای خوری)
آرد۲ تا ۳ لیوان
مواد داخل نان موزی
موز۲ عدد
پنیر ابنه۲۵۰ گرم
پودر نارگیل۲ قاشق غذا خوری
پودر قند۲ قاشق غذا خوری

برای تهیه نان خوشمزه و خانگی موزی در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و تخم مرغ، ماست، شکر، کره نرم شده و وانیل را داخل ظرف می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم. سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی به دست آید.
مقدار آرد بستگی به جنس آرد و سایز تخم مرغ دارد. به همین دلیل آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر لطیفی بدست آید که بدست نچسبد. در این مرحله، مواد داخل نان را تهیه می کنیم. برای این کار، موزها را له می کنیم.
سپس داخل ظرفی می ریزیم. پنیر لبنه را به آن اضافه می کنیم. پودر نارگیل و پودر قند را اضافه می کنیم. همه مواد را له می کنیم و بعد آن ها را با هم مخلوط می کنیم. از خمیر تکه هایی بزرگتر اندازه گردو جدا می کنیم و آن ها را گرد می کنیم.
سپس با وردنه به شکل دایره باز می کنیم و داخل آن را از مواد موزی پر می گذاریم. در ادامه خمیر را به شکل موز و به حالت خمیده شکل، می بندیم و شکل می‌دهیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده‌ و خمیر ها را می چینیم.
حالا آن ها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می ‌دهیم تا موقعی که تغییر رنگ دهند. بعد آن را خارج کرده و روی آن را پودر قند می پاشیم و وقتی که از دما افتاد، در ظرف مناسب سرو می کنیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین