- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
مواد لازم نان موزی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
کره | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل شکری | ۱ بسته ۵ گرمی (معادل ۱ قاشق چای خوری) |
بکینگ پودر | ۱ بسته ۱۰ گرمی (معادل دو و نیم قاشق چای خوری) |
آرد | ۲ تا ۳ لیوان |
مواد داخل نان موزی | |
موز | ۲ عدد |
پنیر ابنه | ۲۵۰ گرم |
پودر نارگیل | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر قند | ۲ قاشق غذا خوری |
برای تهیه نان خوشمزه و خانگی موزی در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و تخم مرغ، ماست، شکر، کره نرم شده و وانیل را داخل ظرف می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم. سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی به دست آید.
مقدار آرد بستگی به جنس آرد و سایز تخم مرغ دارد. به همین دلیل آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر لطیفی بدست آید که بدست نچسبد. در این مرحله، مواد داخل نان را تهیه می کنیم. برای این کار، موزها را له می کنیم.
سپس داخل ظرفی می ریزیم. پنیر لبنه را به آن اضافه می کنیم. پودر نارگیل و پودر قند را اضافه می کنیم. همه مواد را له می کنیم و بعد آن ها را با هم مخلوط می کنیم. از خمیر تکه هایی بزرگتر اندازه گردو جدا می کنیم و آن ها را گرد می کنیم.
سپس با وردنه به شکل دایره باز می کنیم و داخل آن را از مواد موزی پر می گذاریم. در ادامه خمیر را به شکل موز و به حالت خمیده شکل، می بندیم و شکل میدهیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر ها را می چینیم.
حالا آن ها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا موقعی که تغییر رنگ دهند. بعد آن را خارج کرده و روی آن را پودر قند می پاشیم و وقتی که از دما افتاد، در ظرف مناسب سرو می کنیم.
نام موضوع : طرز تهیه نان موزی
دسته : آموزش آشپزی