. . .

آموزش طرز تهیه نان اهری

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم نان اهری
آرد قنادی۶ پیمانه
روغن مایع۱ و ¼ پیمانه
ماست پر چرب۱ پیمانه
پودر قند۳ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
پودر زنجبیل۲ قاشق غذاخوری
پودر هل۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
سرکه۱ قاشق چایخوری
مواد لازم رومال
زرده تخم مرغ۲ عدد
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
شیره انگور۲ قاشق غذاخوری
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
برای تهیه نان اهری خانگی ابتدای کار پودر قند را به همراه تخم مرغ و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همرن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ سفید و کش دار شود.
روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه ماست را به همراه سرکه و بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس خوب مخلوط می کنیم.
در این مرحله اجازه می دهیم مخلوط ماست به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تخمیر شود. در ادامه پودر هل را به همراه پودر زنجبیل درون مخلوط تخم مرغ می ریزیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
زمانی که ماست تخمیر شد، آن را درون مخلوط تخم مرغ می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
در این مرحله توجه داشته باشید خمیر را زیاد مخلوط نکنید تا نرم و کش دار شود. در ادامه پس از جمع شدن خمیر روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۵ تا ۱۰ ساعت درون یخچال استراحت کند.

حالا پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس روی سطح کار را با آرد می پوشانیم و خمیر را از کاسه خارج می کنیم. در ادامه چند ضربه روی خمیر می زنیم تا هوای اضافی بین آن خارج شود.
در این مرحله خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و روی خمیر را مقداری آرد می ریزیم. در ادامه خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتی متر باز می کنیم، سپس کاتر می ریزیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه روی سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل می پوشانیم، سپس خمیر ها را به آرامی با کاتر از سطح کار جدا می کنیم و درون سینی فر با فاصله از هم قرار می دهیم.
در این مرحله مواد رومال را درست می کنیم. برای این منظور زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را به همراه روغن مایع و شیره انگور درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال خوب مخلوط می کنیم.

حالا برس را به مخلوط رومال آغشته می کنیم، سپس روی خمیر ها می مالیم و زمانی که تمام خمیر ها را رومال کردیم مجددا برس را به مخلوط رومال آغشته می کنیم و روی خمیر ها می مالیم. در ادامه روی خمیر ها را با چنگال خط می اندازیم.
در نهایت سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا بپزند. پس از گذشت این زمان نان ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس سرو می کنیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین