. . .

آموزش روش تهیه نان عسلی لذیذ

تالار آموزش آشپزی

PishOoO

رمانیکی نقره‌ای
رمانیکی
شناسه کاربر
314
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-21
آخرین بازدید
موضوعات
113
نوشته‌ها
834
راه‌حل‌ها
64
پسندها
3,006
امتیازها
591

  • #1


نان عسلی یک نوع نان خوشمزه با بافتی نرم و لطیف می باشد و برای کسانی که نان شیرین با طعم عسل دوست دارند بهترین پیشنهاد می باشد. طرز تهیه نان عسلی بسیار ساده می باشد و شما به راحتی در منزل می توانید آن را برای صبحانه و عصرانه خود یا حتی کودک خود درست کنید. شما با استفاده از این آموزش ساده آشپزی، به تنهایی در منزل می توانید نان عسلی خوشمزه و خوش طعم درست کنید.

مواد لازم جهت پخت نان عسلی

  • آرد ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • کره ۳۰ گرم
  • نمک یک پیچ
  • عسل طبیعی ۵۰ تا ۸۰ گرم
  • شیر ۱۵۰ گرم
  • شکر یک قاشق غذا خوری
  • خمیر مایه یک قاشق مربا خوری

مواد لازم برای رومال نان عسلی​

  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • شیر یک قاشق مربا خوری

مواد لازم رومال بعد از پخت نان عسلی​

  • کره یک قاشق غذا خوری
  • عسل یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه نان عسلی​

در ابتدا شیر را کمی گرم نمایید و شکر را به آن اضافه کنید، تا کاملا در شیر حل شود. گرما به حدی باشد که دست شما نسوزد، سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید و خیلی آرام و در یک جهت خمیر مایه را با شیر هم بزنید. یک پارچه نخی بر روی ظرف قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر مایه عمل بیاید، تقریبا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان لازم است. پس از این مدت خمیر مایه باید پف کند و بالا بیاید. تمام مواد به غیر از آرد را با هم مخلوط کرده و کاملا با هم ترکیب می کنیم و خمیر مایه آماده شده را خیلی آرام به مواد اضافه کرده و در یک جهت کلیه مواد را باهم ترکیب می کنیم تا اصطلاحا به خورد هم روند. سپس شروع به اضافه کردن آرد می نماییم . آرد را باید کم کم اضافه کنید و مدام خمیر را ورز دهید. ورز دادن خمیر نکته مهم در پخت نان است. آرد را تا جایی اضافه می کنیم که دیگر خمیر به دست نچسبد . در این مرحله دقت کنید که ورز دادن و اضافه کردن آرد باید منجر به آماده سازی خمیر شود. اگر آرد را بیش از اندازه به خمیر اضافه کنید در نهایت نان سفت و خشک خواهد شد.

پس از اینکه خمیر را حسابی ورز دادید یک ظرف مناسب انتخاب کنید و آن را کمی چرب نمایید و خمیر را داخل آن قرار داده وبا پارچه نخی ظرف را بپوشانید و به مدت دو ساعت در محلی گرم به آن استراحت دهید. پس از گذشت این زمان حجم خمیر باید دو برابر شده باشد.

پس از این مرحله، پف خمیر را با دست بخوابانید و چانه های کوچک از خمیر بگیرید و در سینی فر قرار دهید. سطح سینی را کمی چرب کرده و حتما آرد پاشی کنید. دوباره به مدت بیست دقیقه به آنها استراحت دهید بهتر است روی چانه ها را با یک پارچه نخی بپوشانید.

سپس روی چانه ها را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برس بکشید (می توانید از کنجد و سیاهدانه نیز استفاده کنید) و از فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید. دمای فر را روی ۱۸۰ سانتیگراد تنظیم کنید. پس از پخت می توانید روی آنها را با عسل و کره برس بکشید تا براق شوند.

 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین