. . .

آموزش دستور تهیه نان پیازچه به عنوان یک میان وعده عالی چینی

تالار آموزش آشپزی

FAZA-F

رمانیکی حامی
محروم
شناسه کاربر
2613
تاریخ ثبت‌نام
2022-07-10
آخرین بازدید
موضوعات
244
نوشته‌ها
381
پسندها
1,289
امتیازها
373
سن
17
محل سکونت
HEYRAN

  • #1

دستور تهیه نان پیازچه​

این نان‌های پیازچه‌ای با بافت نرم و لایه‌ای و همچنین شکل جذاب خود، یک میان وعده خوشمزه را به صورت بخارپز در اختیار شما قرار می‌دهند. نکته مثبت پخت نان‌های چینی این است که با توجه به نیاز و سلیقه خود می‌توانید درون آن مواد متنوعی را پر کنید و نان‌های مغزدار تهیه نمایید. این مواد می‌توانند گوشت، گردو، زرشک، سبزیجات معطر و انواع ادویه‌ها باشد. مواد لازم برای این دستور تهیه نان پیازجه، مناسب 20 چانه، مدت زمان آماده‌سازی آن 45 دقیقه، زمان پخت 15 دقیقه و مجموعا 3 ساعت و 45 دقیقه است.

آشپزی با دینو: دستور تهیه نان پیازچه به عنوان یک میان وعده عالی چینی

مواد لازم برای خمیر نان پیازچه​

  • 4 فنجان (480 گرم) آرد نان
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری شکر
  • 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری (12 گرم) مخمر فوری
  • 1 و 1/2 فنجان (340 گرم) آب گرم (95 درجه فارنهایت الی 115 درجه فارنهایت)
  • 1/3 فنجان (66 گرم) روغن انگور
  • 6 عدد پیازچه متوسط تا بزرگ، خرد شده

طرز تهیه​

1. برای تهیه خمیر نان پیازچه، مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شوند. خمیر را به ظرفی که کمی چرب شده منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا حدود 1 الی 2 ساعت در دمای محیط بماند تا حجم آن دو برابر شود.

2. برای تهیه روغن: در حالی که خمیر در حال افزایش است ، روغن پیازچه را با حرارت دادن روغن و پیازچه روی حرارت متوسط تا زیاد درست کنید تا سیخ شود ، حدود 3 دقیقه. آن را از روی حرارت برداشته ، به ظرف ضد حرارت منتقل کرده و کنار بگذارید تا آماده شود.

3. بعد از آماده شدن خمیر برای شکل دادن، آن را به یک سطح کار که کمی چرب شده منتقل کنید و به قطعات کوچک‌تر تقسیم نمایید. این دستور تهیه به شما حدود 20 چانه کوچک می‌دهد.

4. پس از بریدن، تکه‌های خمیر را باز کرده و به روغن پیازچه که شامل تکه‌های پیازچه خرد شده نیز هست، آغشته کرده و با یک نمک پاش کمی مزه‌دار کنید.

5. خمیر باز شده را جمع کنید و کمی ورز دهید و کار روغن زدن آن را تکرار کنید تا جایی که تمام قسمت‌های آن چرب و آغشته به مواد شود.

6. در نهایت چانه‌ها را به فرم دلخواه خود بپیچید و اجازه دهید آماده پخت شوند.

8. نان‌های آماده شده را روی چند سینی پخت با فاصله از یکدیگر قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه روی حرارت بخارپز شود.

9. پس از آماده شدن، می‌توانید آن‌ها را از ظرف خارج کرده و همراه با چاشنی‌های مورد علاقه خود سرو نمایید. نوش جان!

نکات مهم دستور تهیه نان پیازچه​

  • به یاد داشته باشید که این میان وعده چینی باید بلافاصله بعد از پخت، از ظرف خارج شده و سرو شود. در صورتی که این نان‌ها در فضای باز بمانند، خشک شده و بافت دلپذیر خود را از دست خواهد داد.
  • باقی مانده نان‌ها را حتما بپوشانید و در دمای اتاق به مدت چند روز نگه داری کنید. همچنین می‌توانید آن‌ها را برای مدت طولانی‌تر در فریز و به صورت یخ زده در آوردید.
  • برای گرم کردن مجدد بهتر است بین 10 تا 20 دقیقه بخار پز شوند.
  • در صورتی که به بخارپز دسترسی ندارید، می‌توانید از یک قابلمه آب به عنوان پایه استفاده کنید و ظرف پخت خود را درون قابلمه بگذارید.
  • با توجه با ذائقه خود می‌توانید داخل خمیرها را مغزدار کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین