. . .

آموزش طرز تهیه کیک هویج

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم برای 8 نفر
آرد قنادی۲ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ۳ عدد
شکرسه چهارم لیوان
هویج۲ عدد متوسط
گردو خرد شدهنصف لیوان
روغن مایعنصف لیوان
وانیل۱ پنس

برای تهیه کیک هویج خوشمزه ابتدا روغن مایع را داخل کاسه ای می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم، سپس با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شده و شکر به طور کامل درون روغن حل شود. تخم مرغ ها را ابتدا داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به مواد اضافه می کنیم و مجددا مواد را ۲ دقیقه هم می زنیم. در ادامه هویج های رنده شده و وانیل را نیز اضافه می کنیم.
حالا با لیسک از یک سمت همگی مواد را مخلوط می کنیم، سپس بیکینگ پودر و دارچین را روی آرد می ریزیم و با قاشق زیر و رو می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را از الک رد می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم.
در این مرحله گردوها را نیز لابه لای اضافه کردن آرد به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مواد را زیر و رو می کنیم. فر را ۱۰ دقیقه زودتر روشن می کنیم و روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تاب ه طور کامل گرم شود.
حالا کف قالب را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم یا با کمی روغن مایع چرب می کنیم. سپس مایه کیک را داخل آن می ریزیم و قالب را در طبقه وسط فر می گذاریم تا به مدت تقریبا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بسته به نوع فر کیک بپزد.پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، در صورتی که چیزی به خلال دندان نچسبید، یعنی کیک ما آماده است. پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کیک رنگ بگیرد.
در نهایت کیک را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا به طور کامل خنک شود. در ادامه کیک را از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم. برای تزیین این کیک خوشمزه می توانیم از خامه فرم گرفته استفاده کنیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین