فر را روشن کنید تا گرم شود (176 درجه سانتیگراد) و قالبهای کاپ کیک را آماده کنید.
آرد، جوششیرین و نمک را در کاسهای بزرگ مخلوطکنید. آب را جوش بیاورید و اسپرسو فوری را در آن ریخته و تا وقتی کامل حل شود هم بزنید و بعد پودر کاکائو و وانیل را به آن اضافه کنید.
شکر و کره را با مخلوطکن حدود 10 دقیقه هم بزنید؛ تخممرغها و زرده تخممرغ را دانهدانه اضافه کنید و هم بزنید (حدود 2-3 دقیقه بین اضافه کردن هرکدام فاصله بدهید). روغن گیاهی را هم اضافه کنید و تا وقتی مخلوط کاملاً نرم شود.
آرد را کمکم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. خمیر را داخل قالبها بریزید و 20-25 دقیقه بپزید. (برای چک کردن اینکه داخل کاپ کیک کاملاً پخته است یک خلالدندان را در آن فروکنید و اگر تمیز بیرون آمد معلوم میشود کاملاً مغزپخت شده است).
سفیده تخممرغ، شکر و کرم تارتار را داخل ظرف مقاوم به حرارت ریخته و روی ظرف حاوی آب جوش قرار دهید. مواد را بهخوبی باهم مخلوطکنید، مواد بعد از حدود 7 دقیقه کمکم گرم میشود. در این مرحله وانیل را اضافه کنید (اگر مایل بودید میتوانید در اینجا مقداری
رنگ خوراکی هم اضافه کنید تا مارشملو شما رنگی شود). مواد را با استفاده از همزن حدود 5-10 دقیقه با دور تند هم بزنید.
کاپ کیکها را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند، بعد مارشملو آمادهشده را روی آن ریخته و 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
برای تهیه روکش شکلاتی ابتدا روغن نارگیل و چیپسهای شکلات را داخل ظرفی بریزید و 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید، آن را بیرون آورده و هم بزنید و دوباره این کار را تکرار کنید. این روند را ادامه دهید تا مواد کاملاً ذوب شوند.
شکلات آبشده را روی کاپ کیکها بریزید، آنها را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا شکلات کمی خودش را بگیرد و بعد سرو کنید.