. . .

آموزش طرز تهیه کاپ کیک پسته ای

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • آرد سفید: ۲20 گرم
  • نشاسته ذرت: دو قاشق چای‌خوری
  • نمک: یم چهارم قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • کره نرم: ۱20 گرم
  • شکر : ۱60 گرم
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • شیر: ۱۶۰ میلی‌لیتر
  • پسته پودر شده: ۶۶ گرم
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم‌کنید
آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید. شکر و کره را باهمزن در حدی بزنید که کرمی شده و فرم بگیرد

تخم‌مرغ‌ها را تک‌تک اضافه کنید سرعت همزن را کم کرده و یک‌سوم آرد را بریزید و هم بزنید. دوباره یک‌سوم آرد را ریخته اندکی مخلوط‌کنید سپس شیر را افزوده و در پایان بقیه آرد را بریزید و تنها در حد مخلوط شدن هم بزنید.
اکنون پودر پسته را افزوده و مواد را فولد کنید. مواد را داخل ۱۲ قالب مافین که از قبل کاغذ مخصوص انداخته‌اید تا دو سوم قالب بریزید و با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۸ تا ۲۲ دقیقه بپزید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین