- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- شکلات سفید خردشده : 150 گرم
- کره:100 گرم
- تخممرغ : یک عدد
- شیر: نصف پیمانه (120 میلیلیتر)
- وانیل پودری: یک چهارمقاشق چایخوری
- آرد: یک پیمانه (130 گرم)
- شکر قهوه ای تیره : 80 گرم (1/3 پیمانه)
- بیکینگپودر : یک و یک دوم قاشق چایخوری
- خامه : 300 گرم
- کرمفیل کارامل یا دلسه دلچه کاملاً غلیظ : 150 گرم (نصف پیمانه)
در ادامه شکر را افزوده و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب شود. در مرحله بعد شیر را افزوده و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
حالا تخممرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط نمایید، در این مرحله آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.
قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی پوشانده و با خمیر کیک پرکنید، سپس برای 20 الی 30 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کاپ کیک پخته و آماده شود.برای اطمینان از پخت کاپ کیک یک عدد خلالدندان را داخل آن فروکنید اگر مواد کیک با خلالدندان نچسبید کیک پخته و آماده است.
در آخرین مرحله خامه را خوب بزنید تا فرم بگیرد سپس کرمفیل کارامل یا دلسه دلچه کاملاً غلیظ را به آن اضافه نموده و هم بزنید.
سپس داخل یک قیف بریزید و روی کاپ کیکهای خنک شده بریزید.
نام موضوع : طرز تهیه کاپ کیک کاراملی
دسته : آموزش آشپزی