. . .

آموزش طرز تهیه کاپ کیک کاراملی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • شکلات سفید خردشده : 150 گرم
  • کره:100 گرم
  • تخم‌مرغ : یک عدد
  • شیر: نصف پیمانه (120 میلی‌لیتر)
  • وانیل پودری: یک چهارمقاشق چای‌خوری
  • آرد: یک پیمانه (130 گرم)
  • شکر قهوه ای تیره : 80 گرم (1/3 پیمانه)
  • بیکینگ‌پودر : یک و یک دوم قاشق چای‌خوری
  • خامه : 300 گرم
  • کرمفیل کارامل یا دلسه دلچه کاملاً غلیظ : 150 گرم (نصف پیمانه)
ابتدا کره و شکلات را در یک‌کاسه فلزی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ذوب‌شده و باهم مخلوط شوند.
در ادامه شکر را افزوده و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب شود. در مرحله بعد شیر را افزوده و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
حالا تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط نمایید، در این مرحله آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.

قالب‌های کاپ کیک را با کپسول‌های کاغذی پوشانده و با خمیر کیک پرکنید، سپس برای 20 الی 30 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا کاپ کیک پخته و آماده شود.برای اطمینان از پخت کاپ کیک یک عدد خلال‌دندان را داخل آن فروکنید اگر مواد کیک با خلال‌دندان نچسبید کیک پخته و آماده است.

در آخرین مرحله خامه را خوب بزنید تا فرم بگیرد سپس کرمفیل کارامل یا دلسه دلچه کاملاً غلیظ را به آن اضافه نموده و هم بزنید.
سپس داخل یک قیف بریزید و روی کاپ کیک‌های خنک شده بریزید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین