- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- آرد سفید: ۲20 گرم
- نشاسته ذرت: دو قاشق چایخوری
- نمک: یم چهارم قاشق چایخوری
- بیکینگپودر: یک و نیم قاشق چایخوری
- کره نرم: ۱20 گرم
- شکر : ۱60 گرم
- تخممرغ: دو عدد
- شیر: ۱۶۰ میلیلیتر
- پسته پودر شده: ۶۶ گرم
آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید. شکر و کره را باهمزن در حدی بزنید که کرمی شده و فرم بگیرد
تخممرغها را تکتک اضافه کنید سرعت همزن را کم کرده و یکسوم آرد را بریزید و هم بزنید. دوباره یکسوم آرد را ریخته اندکی مخلوطکنید سپس شیر را افزوده و در پایان بقیه آرد را بریزید و تنها در حد مخلوط شدن هم بزنید.
اکنون پودر پسته را افزوده و مواد را فولد کنید. مواد را داخل ۱۲ قالب مافین که از قبل کاغذ مخصوص انداختهاید تا دو سوم قالب بریزید و با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۸ تا ۲۲ دقیقه بپزید.
نام موضوع : طرز تهیه کاپ کیک پسته ای
دسته : آموزش آشپزی