- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- تخم مرغ 3 عدد بزرگ
- شکر دانه ریز 90 گرم
- شیر به مقدار لازم
- روغن 2 ق غذا خوری
- اسانس وانیل نصف ق غذا خوری
- پودر کاکائو 2 ق غذا خوری
- نمک 1 پینچ
- خامه قنادی 700 گرم
- موز 1 عدد
- گردو خرد شده 60 گرم
- کاکائو شیری قهوه ای 20 گرم
- شکلات تلخ 200 کرم
- آرد 3 صفر
- نشاسته ذرت
- طلق
پس از آن که سفیده ها آماده شدند زرده ها را که درون ظرف جدا ریخته بودید به خوبی هم بزنیدتا از لختگی خود خارج شوند و بعد زرده ها را نیز به سفیده اضافه کنید و به آرامی با دور بسیار کند همزن شروع به هم زدن کنید. دقت داشته باشید باید هم زدن سفیده و زرده را خیلی طول ندهید معمولاً 30 ثانیه کافی است و با دور کند همزن این کار را انجام دهید تا پف سفیده ها به هیچ وجه نخوابد.
نام موضوع : طرز تهیه کیک مذاب شکلاتی
دسته : آموزش آشپزی