. . .

آموزش طرز تهیه کیک بادام

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم کیک بادام
آرد۲ و نیم لیوان
شیر۱ لیوان
شکر۱ لیوان
روغن مایع۱ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
پودر بادام½ لیوان
تخم مرغ بزرگ۴ عدد

برای تهیه کیک بادام خوشمزه ابتدا پوست بادام را جدا می کنیم، سپس درون آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم. در ادامه دو کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم.
سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا حجیم و پف دار شود، سپس سفیده تخم مرغ را درون یخچال قرار می دهیم تا آب نشود. در ادامه به زرده تخم مرغ شکر و وانیل اضافه می کنیم.
حالا با دور تند همزن برقی مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ سفید و کش دار شود. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس آرد و بکینگ پودر را درون کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس ۲ مرتبه الک می کنیم.
در این مرحله روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم، سپس شیر را اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم.
پودر بادام را به مایه کیک اضافه می کنیم و با دور متوسط همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم. در ادامه سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم، سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
در این مرحله مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم فر گرم شود، سپس یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.
درون قالب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس آرد پاشی می کنیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود.
در این مرحله مقداری بادام زمینی یا خلال بادام روی مایه کیک به عنوان تزئین می ریزیم، سپس قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل بپزد.
در نهایت پس از گذشت این زمان کیک را تست می کنیم وقتی پخته بود آن را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه کیک را از قالب خارج کنید و می توانید با مقداری پودر قند تزئین کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین