. . .

آموزش طرز تهیه کوبیده مرغ

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم
  • پیاز 1 بزرگ
  • فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط
  • دنبه گوسفندی 150 گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدارلازم
  • زعفران دم کرده 4 ق غذا خوری
  • روغن به مقدار لازم
  • کره 30 گرم
ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به خوبی با آب سرد شسته و بعد پیاز را پوست بگیرید و سپس پیاز را با رنده ریز رنده کنید و بعد آب اضافی آن را تا حد ممکن بگیرید و سپس فلفل دلمه ای را هم رنده کنید و مانند پیاز به خوبی آب اضافی آن را هم بگیرید.

سینه مرغ را با آب سرد مقداری بشویید و بعد آن را به چند قسمت به وسیله چاقو برش دهید و سپس تکه های مرغ را به وسیله چرخ گوشت با دنبه گوسفندی در یک مرحله چرخ کنید و در صورت دسترسی نداشتن با چرخ گوشت می توانید تکه های مرغ و با چربی درون غذاساز بریزید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید ولی بهتر است که این کار را حتماً با چرخ گوشت انجام دهید و سپس به ترکیب آن دو پیاز و فلفل دلمه ای که رنده کرده بودید را هم اضافه کنید و پس از مخلوط کردن حالا ترکیب آن ها با مرغ و دنبه را هم مجدد درون چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر میکس و ترکیب شوند.

مقداری نمک و فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به موادی که با یکدیگر چرخ کرده بودید اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه جای مواد به خوبی مزه دار و به زعفران آغشته شوند و سپس روی ظرف را با سلفونی بپوشانید و آن را برای مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شوند و کمی مواد استراحت کنند.

ماهیتابه ای دو طرفه برداشته و مقدار کمی کف آن را چرب کنید و بعد موادی را که آماده کرده اید را مقداری برداشته و کف ماهیتابه بریزید و با کف دست خود خوب روی آن فشار بیاورید و آن را کف ماهیتابه به خوبی پخش کنید و پس از پخش کردن آن را به وسیله لیسکی شروع به برش دادن کنید و برش های عمودی روی آن ایجاد کنید و آن ها را از هم مقداری جدا کنید و درب ماهیتابه را بگذارید و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و زمان دهید تا قسمت زیرین آن به خوبی پخته شود و بعد هم تمامی برش ها را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن ها هم به خوبی سرخ شوند و 5 دقیقه نهایی هم برای عطر و مزه بهتر کوبیده ها به آن ها مقداری کره را هم اضافه کنید تا کره نیز به خورد کوبیده ها برود و بعد از آن هم کوبیده مرغ شما آماده سرو هستند میل کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین