. . .

آموزش طرز تهیه کباب بلدرچین

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
کره۵۰ گرم
برگ بو۴ عدد
پیاز متوسط۲ عدد
گوشت بلدرچین۱ کیلوگرم
پاپریکانصف قاشق مرباخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۵ قاشق غذاخوری
نمک ، زردچویه و فلفل سیاهبه اندازه کافی

برای تهیه کباب بلدرچین خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و چند لیوان آب داخل آن بریزید. در ادامه پیاز را خرد کنید و به همراه گوشت بلدرچین، مقداری زردچوبه و برگ بو به قابلمه اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن به جوش بیاید. اجازه دهید بلدرچین به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب جوش بماند تا علاوه بر اینکه نیم پز شود بوی زهم آن نیز گرفته شود.
پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه کمی خنک شد گوشت بلدرچین را از آن خارج کنید.
پوست روی گوشت بلدرچین را جدا کنید و بلدرچین را به شکل قطعات مناسب برای کباب کردن خرد کنید. باید گوشت بلدرچین را طعم دار کنید برای این منظور گوشت بلدرچین را داخل یک کاسه مناسب بریزید. سپس روغن زیتون را به همراه زعفران دم کرده، آبلیموی تازه، پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
پیاز باقیمانده را هم خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا به تمام نقاط گوشت بلدرچین برسند.
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید یک سلفون روی کاسه بکشید و آن را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت طعم دار و نرم شود.
پس از گذشت ۲ ساعت کاسه را از یخچال خارج کنید و گوشت بلدرچین را به سیخ بکشید. در ادامه منقل را آماده کنید. سیخ ها را روی منقل قرار دهید سپس در زمان های مناسب به صورت متداوم سیخ ها را بچرخانید تا تمام قسمت های گوشت به صورت یکسان کباب شود. در میانه پخت کباب ها کره را ذوب کنید و با مقداری زعفران دم کرده مخلوط کنید.
مخلوط زعفران و کره را در مراحل پایانی پخت کباب با قلمو روی گوشت ها بمالید. این کار علاوه بر اینکه کباب را لذیذ تر می کند از خشک شدن کباب نیز جلوگیری می کند.
در پایان کباب بلدرچین را به همراه نان یا برنج سرو کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین