- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- گوشت راسته گوسفندی 1 کیلو
- پیاز متوسط 3 عدد
- آب پیاز 1 پیمانه
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- کره به مقدار لازم
- آبلیمو 1 تا 2 ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
گوشت را از فریزر خارج کنید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا از حالت منجمد خارج شود و بعد آن را روی تخته گوشت قرار داده و آن را به شکلی که عمیق نباشد از وسط به دو نیمه تقسیم کنید به طوری که دو نیمه گوشت از یکدیگر جدا نشوند و سپس تخته گوشت را مقداری با آب خیس کنید و مجدد گوشت ها را روی تخته گوشت قرار داده و با پشت چاقو روی سطح گوشت ضربه بزنید تا روی سطح گوشت شیار هایی ایجاد شود و بعد از انتهای گوشت 2 برش به اندازه 4 انگشت و 2 برش به پهنای 3 انگشت ایجاد کنید و سپس 2 برش 4 انگشتی را در امتداد هم قرار دهید و 2 برش 3 انگشتی را امتداد آن بگذارید سپس کمی به گوشت با کف دست فشار وارد کنید تا مقداری شکل بگیرد.
در صورتی که قصد درست کردن کباب داخل ماهیتابه را داشته اید باید سیخ های چوبی را برداشته و گوشت ها را با سیخ چوبی سیخ بزنید و بعد اضافه گوشت ها را از اطراف ببرید تا گوشت شکل و ظاهری مخروطی پیدا کند. در صورتی که قصد درست کردن کباب برگ روی ذغال را داشتید باید سیخ های مخصوص کباب را برداشته و سپس گوشت ها را سیخ بکشید و از اطراف ادامه گوشت ها را ببرید تا گوشت حالتی مخروطی به خود بگیرد.
ظرفی را برداشته و داخل آن آب پیاز را به همراه مقداری فلفل سیاه و زعفران دم کرده بریزید و سپس سیخ ها را داخل ظرف به مدت 10 دقیقه ای قرار دهید تا گوشت ها مزه دار و آماده شود.
ماهیتابه مخصوص گریل را برداشته و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و فرصت دهید تا ماهیتابه مقداری گرم و آماده شود سپس سیخ های چوبی که آماده کرده بودید را داخل ماهیتابه قرار دهید و درب ماهیتابه را بگذارید و تقریباً 20 دقیقه ای به کباب ها زمان دهید تا کباب ها آب بیاندازند و داخل آب خود پخته و نرم شوند سپس درب ماهیتابه را برداشته و سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر کباب ها نیز به همین شکل پخته و نرم شوند.
ذغال ها را داخل منقل قرار دهید و آن ها را به کمی نفت آغشته کنید سپس آن ها را روشن کرده و کمی باد بزنید تا تمامی ذغال ها سرخ و آماده شوند و بعد سیخ هایی که زده بودید را برداشته و 2 طرف آن ها را روی منقل حسابی سرخ کنید و بپزید.
ظرف دیگری را برداشته و داخل ظرف آبلیمو بریزید سپس مقداری کره را نیز آب کنید و آن را به همراه نمک به آبلیمو اضافه کنید و آنها ها را کاملاً با یکدیگر ترکیب کنید و هم بزنید و بعد سس را به کباب ها اضافه کنید و 10 دقیقه ای به کباب ها زمان دهید تا سس کاملاً به خورد کباب ها برود و بعد آن ها را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مورد نظری که برای سرو آن ها در نظر دارید قرار دهید و بعد از آن هم کباب برگ شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
نام موضوع : طرز تهیه کباب برگ
دسته : آموزش آشپزی