مرغی را که از قبل پخته اید را برداشته و به طور کامل آن را ریش ریش کنید و سپس پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای را هم با آب شسته و پوست پیاز را گرفته و آن را به شکل نگینی و ریز خرد کنید و بعد قارچ ها را نیز به زخامت دلخواه به شکل حلقه ای برش دهید و در آخر هم فلفل دلمه را هم به شکل نگینی و ریز و یک دست خرد کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه ای برداشته و درون آن مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید و کمی که گذشت به آن پیاز را اضافه کنید و پیاز را نیز به خوبی درون آن سرخ کنید تا به خوبی طلایی و سبک شود و بعد به مقداری زردچوبه اضافه کنید و آن را با زردچوبه نیز تفت دهید و سپس به آن قارچ و فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و مجدد کمی هم بزنید و آن ها را هم با پیاز تفت دهید تا کمی خامی آن ها گرفته شود و بعد مرغ های ریش ریش شده را هم به همراه رب گوجه و ذرت به آن ها اضافه کنید تا رب گوجه به خوبی با مواد ترکیب شود و طعم خامی آن گرفته شده و
رنگ آن نیز به خوبی باز شود. وقتی همگی مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب شدند نوبت اضافه کردن ادویه ها است پس به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر را هم اضافه کنید و مجدد هم بزنید و 10 دقیقه به آن ها زمان دهید و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
فر را برای مدت 15 دقیقه رو دمای 180 درجه قرار دهید تا داخل فر به خوبی گرم و آماده شود سپس خمیری را که داخل یخچال قرار داده بودید را از یخچال درآورده و به چند برش تقسیم کنید و برش ها را به وسیله وردنه به خوبی روی سطح کار پخش کنید و بعد مقداری از مواد میانی پخته شده را برداشته و داخل خمیر بریزد و و گوشه های اضافی خمیر را با نوک انگشتان دست خود فشار دهید و به پیراشگی های خود حالت دهید و مواد را دخل آن ها به خوبی فیکس کنید و بعد سینی فر را برداشته و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید و پیراشکی های آماده شده را روی کاغذ روغنی قرار دهید و مقداری روی آن ها کنجد نیز بپاشید.
پس از آن که تمام پیراشکی ها آماده شدند و فر نیز به خوبی گرم شد سینی پیراشکی ها را برای مدتد 25 دقیقه با دمای 180 درجه قرار دهید تا پیراشکی ها به خوبی پخته و آماده شوند و 2 دقیقه آخر نیز دمای پایین را خاموش کنید و دمای بالا را تنظیم کنید تا روی پیراشکی های شما به خوبی طلایی آماده شوند و بعد از آن هم پیراشکی مرغ و قارچ شما آماده سرو هستند میل کنید و لذت ببرید.