. . .

آموزش طرز تهیه پنینی مرغ و قارچ

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • فیله مرغ 8 عدد
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط
  • قارچ 10 عدد
  • نان تست به مقدار لازم
  • پنیر موزارلا به مقدار لازم
  • پنیر ورقه ای به مقدار لازم
  • فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
  • پودر آویشن و زردچوبه به مقدار لازم
  • پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم
  • ماست پرچرب 3 ق غذا خوری سر پر
  • سس فرانسویی 4 ق غذا خوری سر پر
  • لیمو ترش تازه 1 عدد
  • پیازچه 3 عدد
  • روغن مایع به مقدار لازم
ابتدا پیاز ها را با آب بشویید و سپس پوست آن ها را بگیرید و آن ها را به شکل نگینی شده و ریز خرد کنید و ماهیتابه ای را برداشته و داخل آن مقداری روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن مقداری گرم و آماده شود و بعد پیاز های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و آن ها را مقداری تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شوند و بعد به آن ها مقداری زردچوبه اضافه کنید و آن را نیز در حد 1 دقیقه ای با پیاز ها تفت دهید تا عطر آن مقداری بلند شود و بعد فیله های مرغ را هم با آب سرد بشویید و آن ها را به شکل نواری شده خرد کنید و آن ها را نیز به ماهیتابه اضافه کنید و فیله ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و در آخر نیز به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن را به همراه مقداری پودر پاپریکا اضافه کنید و خوب فیله ها را با ادویه ها روی حرارت تفت بدهید و هم بزنید تا ترکیب و مزه دار شوند.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز با آب بشویید و سپس قارچ ها را به شکل حلقه ای شده و فلفل دلمه ای را نیز به شکل نگینی و یکدست برش دهید و خرد کنید و بعد از تفت خوردن و مزه دار کردن فیله ها قارچ و فلفل دلمه ای را نیز به فیله ها اضافه کنید و آن ها را هم در حدی که خامی آن ها مقداری گرفته شود با فیله ها تفت دهید و بعد از تفت دادن سبزیجات با یکدیگر آن ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

برای تهیه سس مخصوص این پنینی ظرفی را برداشته و درون آن سس فرانسوی را به همراه ماست پرچرب بریزید و بعد آب لیمو ترش تازه را نیز به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و در آخر نیز پیازچه ها را هم با آب بشویید و بعد از پاک کردن آن ها را به شکل ساطوری شده و ریز و یکدست خرد کنید و به ظرف خود اضافه کنید و بعد تمامی مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا سس پنینی شما آماده شود.

نان تست ها را برداشته و درون هر کدام آن ها را با مقداری از سسی که تهیه کرده اید رومال کنید و بعد آن ها را با مقداری از مواد مرغی که تهیه کردید پر کنید و روی هر کدام آن ها را کمی پنیر موزارلا بریزید و بعد روی تمامی آن ها یک لایه پنیر ورقه ای قرار دهید سپس روی آن ها را با طرف دیگر نان تست ها بپوشانید و بعد ماهیتابه مخصوص گریل را برداشته و آن را با مقدار کمی روغن مایع چرب کنید و سپس آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا کمی گرم و آماده شود و بعد نان تست هایی که با مواد پر کرده اید را داخل ماهیتابه مخصوص گریل قرار دهید و روی آن ها جسم سنگینی قرار دهید تا نان تست ها با مواد داخل آن ها فیکس شوند و زمان دهید تا تمامی پنینی ها گریل و آماده شوند و پنیر آن ها نیز با حرارت ملایم آب شوند و بعد از آن هم پنینی مرغ و قارچ خوشمزه شما آماده هستند آن را از روی حرارت برداشته و آن ها را سرو و میل کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین