- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- شیر ۲ لیوان
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
- بستنی ۱۰۰ گرم (یک عدد بستنی وانیلی لیوانی)
- گلاب نصف لیوان
- پودرژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
- شکر نصف لیوان
- زعفران کمی
در قابلمه ای نشاسته را با کمی از شیر مخلوط می کنیم. وقتی صاف و یکدست شد، بقیه شیر را اضافه می کنیم.
رویحرارت ملایم، شکر را می افزائیم.
وقتی شکر در شیر حل شد، خامه و بستنی را اضافه می کنیم.
مدام هم میزنیم، وقتی به جوش آمد، ژلاتین شفاف شده و کمی زعفران را به بقیه مواد اضافه می کنیم.
همزدن را ادامه می دهیم تا مواد به غلظت فرنی برسد.
مواد را در قالب چرب شده میریزیم و به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم.
نام موضوع : طرز تهیه ماقوت بستنی
دسته : آموزش آشپزی