. . .

آموزش طرز تهیه ماقوت بستنی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • شیر ۲ لیوان
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
  • بستنی ۱۰۰ گرم (یک عدد بستنی وانیلی لیوانی)
  • گلاب ‌نصف لیوان
  • پودرژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر نصف لیوان
  • زعفران کمی
ابتدا پودر ژلاتین را به گلاب اضافه کرده و روی حرارت کتری بنماری می کنیم تا شفاف شود.
در قابلمه ای نشاسته را با کمی از شیر مخلوط می کنیم. وقتی صاف و یکدست شد، بقیه شیر را اضافه می کنیم.
روی‌حرارت ملایم، شکر را می افزائیم.
وقتی شکر در شیر حل شد، خامه و بستنی را اضافه می کنیم.
مدام هم میزنیم، وقتی به جوش آمد، ژلاتین شفاف شده و کمی زعفران را به بقیه مواد اضافه می کنیم.
هم‌زدن را ادامه‌ می دهیم تا مواد به غلظت فرنی برسد.
مواد را در قالب چرب شده میریزیم و به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین