برای تهیه این سس قابلمه ای جدا را برداشته و داخل آن کره را بریزید و آن را روی حرارت ملایم و کم گاز قرار دهید و بعد زمان دهید تا کره به آرامی آب شود و سپس به آن آرد سفید را نیز اضافه کرده و کمی آرد با کره تفت دهید تا خامی آرد مقداری گرفته شود و سپس به آن شیر را به صورت آرام آرام و کم کم اضافه کنید و خوب آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا آرد کاملاٌ داخل شیر ترکیب شود و به هیچ عنوان به صورت گلوله ای داخل شیر باقی نماند و سس شما غلیظ و آماده شود بعد از غلیظ شدن و آماده شدن سس برای مزه دار کردن به آن مقدار کمی نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و بعد سس را از روی حرارت برداشته و آن را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید و در آخر نیز به آن خامه صبحانه را نیز اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد شما به طور کامل آماده شود و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
فلفل دلمه ای ها را با آب بشویید و سپس کلاهک سر آن ها را برش داده و داخل شکم آن ها را خالی کنید و بعد آن ها را داخل دیس و یا سینی فر بچینید و داخل شکم تمامی آن را با مقداری از موادی که تهیه کرده اید پر کنید و بعد روی آن را با مقداری پنیری پیتزا و چدار بپوشانید و پر کنید. در این حین فر را برای مدت 15 دقیقه ای روی دمای 200 درجه قرار دهید تا داخل آن گرم و آماده شود و بعد از گذشت زمان مورد نظر فلفل دلمه ای هایی که تهیه کرده اید را داخل فر به مدت 30 تا 40 دقیقه روی دمای 200 درجه قرار دهید تا به طور کامل پخته و آماده شوند. دقت داشته باشید 5 دقیقه نهایی پخت دما را روی حالت گریل تغییر دهید تا پنیر روی فلفل دلمه ای ها نیز برشته و طلایی شوند و بعد از گذشت زمان مورد نظر سینی را از داخل فر خارج کنید و بعد از آن هم فلفل دلمه ای های شکم پر خوشمزه شما آماده سرو هستند میل کنید و از خوردن آن ها نیز لذت ببرید.