. . .

آموزش طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • فیله مرغ 4 عدد
  • قارچ 6 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه ای 6 عدد
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • شیر 1 لیوان
  • آرد 1 ق غذا خوری
  • کره 1 ق غذا خوری
  • خامه 2/5 ق غذا خوری
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا و پنیر چدار به مقدار دلخواه
ابتدا پیاز و فیله های مرغ را مقداری با آب سرد بشویید و بعد پوست پیاز را بگیرید و آن را به شکل نگینی و یکدست خرد کنید و بعد ماهیتابه ای را برداشته و داخل آن مقداری روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن کمی گرم و آماده شود و سپس پیاز را به آن اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید تا مقداری سبک و طلایی شود و بعد از شفاف شدن پیاز، فیله های مرغ را هم به شکل مربع های کوچک و یک اندازه برش دهید و خرد کنید و سپس آن ها را نیز به پیاز اضافه کنید و کمی آن ها را تفت دهید تا فیله های مرغ مقداری تغیر رنگ دهند. بعد از تفت دادن فیله های مرغ نوبت اضافه کردن قارچ ها است پس آن ها را نیز بشویید سپس آن ها را به شکل حلقه ای و یک اندازه خرد کنید و به فیله ها اضافه کنید و چند دقیقه ای آن ها را هم با مواد تفت دهید تا خامی قارچ ها کمی گرفته شوند و بعد به آن ها مقداری زردچوبه و فلفل سیاه و نمک را هم اضافه کرده و آن ها را نیز 1 دقیقه ای با مواد تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شوند.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
برای تهیه این سس قابلمه ای جدا را برداشته و داخل آن کره را بریزید و آن را روی حرارت ملایم و کم گاز قرار دهید و بعد زمان دهید تا کره به آرامی آب شود و سپس به آن آرد سفید را نیز اضافه کرده و کمی آرد با کره تفت دهید تا خامی آرد مقداری گرفته شود و سپس به آن شیر را به صورت آرام آرام و کم کم اضافه کنید و خوب آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا آرد کاملاٌ داخل شیر ترکیب شود و به هیچ عنوان به صورت گلوله ای داخل شیر باقی نماند و سس شما غلیظ و آماده شود بعد از غلیظ شدن و آماده شدن سس برای مزه دار کردن به آن مقدار کمی نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و بعد سس را از روی حرارت برداشته و آن را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید و در آخر نیز به آن خامه صبحانه را نیز اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد شما به طور کامل آماده شود و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

فلفل دلمه ای ها را با آب بشویید و سپس کلاهک سر آن ها را برش داده و داخل شکم آن ها را خالی کنید و بعد آن ها را داخل دیس و یا سینی فر بچینید و داخل شکم تمامی آن را با مقداری از موادی که تهیه کرده اید پر کنید و بعد روی آن را با مقداری پنیری پیتزا و چدار بپوشانید و پر کنید. در این حین فر را برای مدت 15 دقیقه ای روی دمای 200 درجه قرار دهید تا داخل آن گرم و آماده شود و بعد از گذشت زمان مورد نظر فلفل دلمه ای هایی که تهیه کرده اید را داخل فر به مدت 30 تا 40 دقیقه روی دمای 200 درجه قرار دهید تا به طور کامل پخته و آماده شوند. دقت داشته باشید 5 دقیقه نهایی پخت دما را روی حالت گریل تغییر دهید تا پنیر روی فلفل دلمه ای ها نیز برشته و طلایی شوند و بعد از گذشت زمان مورد نظر سینی را از داخل فر خارج کنید و بعد از آن هم فلفل دلمه ای های شکم پر خوشمزه شما آماده سرو هستند میل کنید و از خوردن آن ها نیز لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین