. . .

آموزش طرز تهیه فروماژ توت فرنگی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • تخم مرغ 3 عدد
  • خامه قنادی 250 گرم
  • پوره توت فرنگی 250 گرم
  • شکر 3/4 پیمانه
  • پودر ژلاتین 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اول پوره توت فرنگی را آماده کنید. توت ها را در میکسر بریزید تا کاملا له شوند.
ژلاتین را به روش بن ماری آماده کنید. ژلاتین را در ظرفی بریزید و آن را با 3/2 پیمانه آب جوش مخلوط نمایید و روی کتری در حال جوش قرار دهید تا ژلاتین به خوبی حل شود( ترکیب را هر از گاه مخلوط کنید).
تخم مرغ ها را همراه وانیل و شکر در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و حجم آن دو برابر شود.
ژلاتین حل شده و گرم را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک به خوبی مخلوط کنید.
خامه را کمی با همزن بزنید تا فرم بگیرد، آن را همراه پوره توت فرنگی با مواد قبلی مخلوط کنید.
مایه فروماژ توت فرنگی را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد بعد از اینکه فروماژ توت فرنگی آماده شد آن را به شیوه های مختلف می توانید تزیین کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین