- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- شیر ۴ لیوان
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۸ قاشق غذاخوری
- گلاب ۴ قاشق غذاخوری
- وانیل ¼ قاشق چایخوری
- پودر پسته ۴ قاشق غذاخوری
- آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری سرپر
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
پیاپی مواد را هم می زنیم تا به غلظت مطلوب که رسید از روی حرارت قابلمه را بر می داریم.باید توجه داشته باشیم که که فرنی زمان سرد شدن غلیظ تر نیز می شود. سپس فرنی را در ظرف های تک نفره یا در یک ظرف می ریزیم و روی آن را با مغز بادام و پسته تزئین می کنیم. می توانید برای زیباتر شدن و مجلسی بودن فرنی به مقداری از فرنی زعفران یا فرنی کاکائو نیز بزنید و ابتدا فرنی سفید را تا نصف ظرف بریزید و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب حالت بگیرد
سپس ظرف را بیرون بیاورید و فرنی زعفرانی یا فرنی کاکائویی را روی آن بریزید و مجددا ظرف را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید مجددا به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال بماند تا خودش را بگیرید سپس ظرف فرنی را بیرون بیاورید و روی آن را تزئین کنید.
نام موضوع : طرز تهیه فرنی پسته ای
دسته : آموزش آشپزی