- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- آب 2 لیوان پر
- شکر 1 لیوان پر
- زعفران دم کرده نصف استکان
- آبلیمو ترش تازه 2 ق غذا خوری
- گلاب 2 ق غذا خوری
بعد از حل شدن کامل شکر در آب نوبت اضافه کردن گلاب و زعفران دم کرده به شربت است پس آن ها را نیز به همراه آب لیمو ترش تازه به شربت اضافه کنید و مجدد شربت را هم بزنید و مخلوط کنید تا تمامی مواد با یکدیگر کاملاً ترکیب و یکدست شوند و زعفران دم کرده نیز در کل شربت به خوبی پخش شود. دقت داشته باشید حتماً حرارت را ملایم قرار دهید و اجازه دهید در این مرحله شربت شما به آرامی و با حرارت کم به قوام برسد و کاملاً آماده شود.
پس از آن که احساس کردید شربت شما تهیه و آماده شده است برای تست قوام آن کافی است 1 قاشق غذا خوری از شربت را برداشته و آن را داخل بشقابی بریزید و زمان دهید تا شربت داخل بشقاب خنک شود و بعد آن را بسنجید و اگر احساس کردید شربت زعفران به قوام مورد نظر شما رسیده است می توانید آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود و اگر هم احساس کردید هنوز به قوام مورد نظر شما نرسیده است می توانید مجدد به آن زمان دهید تا روی حرارت ملایم باقی بماند و به قوام مورد نظر شما برسد و بعد از خنک شدن آن را داخل ظرف شیشه ای و تمیز بریزید و بعد از آن هم شربت زعفران خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
نام موضوع : طرز تهیه شربت زعفران و آبلیمو
دسته : آموزش آشپزی