. . .

آموزش طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • سیب زمینی کوچک 5 عدد
  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • قارچ 6 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • نان لواش 3 عدد
  • پنیر پیتزا مقداری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز (اگر تند دوست دارید) به میزان دلخواه
  • ماست پرچرب 1 قاشق غذا خوری
  • سس مایونز 1 قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک مقداری
  • نمک به میزان دلخواه
  • آبلیمو به میزان دلخواه
سیب زمینی ها را خوب بشویید و به همراه نمک و آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی ها آبپز شوند. زمانی که سیب زمینی ها پختند آن ها را از داخل آب خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند سپس سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
پیاز را بشویید و پوست آن را بگیرید. تخته آشپزخانه را آماده کنید و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا داغ شود سپس پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید. پیاز را طلایی نکنید همین که کمی تفت دهید تا نرم شود کافی می باشد. بعد گوشت چرخ کرده را به همراه زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کنید و با پیاز خوب تفت دهید.

قارچ و فلفل دلمه ای را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود. فلفل دلمه ای را به صورت نگینی و قارچ را به صورت ورقه ای خرد کنید. بر حسب ذائقه خود قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت خام یا تفت داده شده استفاده کنید. سیب زمینی را به همرا 1 قاشق رب اضافه کنید و کمی تفت دهید تا همه مواد یکدست و یکرنگ شوند.
کف ساندویچ ساز را کمی چرب کنید یک عدد نان لواش را دولا کنید و داخل ساندویچ ساز قرار دهید. از مواد گوشت روی نان بریزید بعد مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی مواد بریزید در آخر هم پنیر پیتزا را اضافه کنید و یک نان لواش به صورت دولا روی مواد قرار دهید و درب ساندویچ ساز را ببندید و اجازه دهید تا سمبوسه به خوبی بپزد.

برای تهیه سس، ماست پرچرب را به همراه سس مایونز و کمی نعنا خشک و آبلیمو و نمک مخلوط کنید و برای سرو سمبوسه از این سس خوشمزه و بی نظیر استفاده کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین