- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بر 10 عدد
- خرما پوست و هسته گرفته 300 گرم
- گردو ریز خرد شده 40 گرم
- دارچین 1 قاشق چایخوری
- گلاب 1 قاشق چایخوری
- خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری
- شکلات تخته ای 200 گرم
پس از خیس خوردن پوست و هسته خرما را بگیرید. بیسکویت را در میکسر بریزید و آن را پودر کنید.
خرما ، گلاب، دارچین را همراه خامه در میکسر بریزید.
شکلات تخته ای را به روش بن ماری یعنی روی بخار آب ذوب کنید. (بهتر است اول شکلات را تکه تکه کنید و بعد آن را در ظرفی بزرگتر از ظرف بخار آب بریزید تا بخار آب وارد ظرف شکلات نشود و شکلات روان و یکدستی به دست آید.)
از مایع ترافل خرمایی گلوله هایی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر درست کنید و آن را در شکلات ذوب شده بغلتانید و بعد ترافل آغشته به شکلات را در هر نوع مغز یا پودر و ماده تزیینی دیگر بغلتانید تا ترافل کاملا آماده شود.
نام موضوع : طرز تهیه ترافل خرمایی
دسته : آموزش آشپزی