بازدیدهای مهمان دارای محدودیت می‌باشند.
. . .

آموزش طرز تهیه ترافل خرمایی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بر 10 عدد
  • خرما پوست و هسته گرفته 300 گرم
  • گردو ریز خرد شده 40 گرم
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • گلاب 1 قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته ای 200 گرم
خرما را در کاسه ای حاوی آب ولرم بریزید تا به راحتی بتوان پوست آن را جدا کرد(اگر از رطب استفاده میکنید نیازی به خیس کردن نیست.)
پس از خیس خوردن پوست و هسته خرما را بگیرید. بیسکویت را در میکسر بریزید و آن را پودر کنید.
خرما ، گلاب، دارچین را همراه خامه در میکسر بریزید.
شکلات تخته ای را به روش بن ماری یعنی روی بخار آب ذوب کنید. (بهتر است اول شکلات را تکه تکه کنید و بعد آن را در ظرفی بزرگتر از ظرف بخار آب بریزید تا بخار آب وارد ظرف شکلات نشود و شکلات روان و یکدستی به دست آید.)
از مایع ترافل خرمایی گلوله هایی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر درست کنید و آن را در شکلات ذوب شده بغلتانید و بعد ترافل آغشته به شکلات را در هر نوع مغز یا پودر و ماده تزیینی دیگر بغلتانید تا ترافل کاملا آماده شود.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین