برای این کار کره سرد را داخل ظرفی بریزید و سپس به آن وانیل را نیز به همراه نمک اضافه کرده و در آخر نیز آرد را داخل ظرف الک کرده و آن را هم به مواد اضافه کنید و سپس ترکیب مواد را به وسیله یک چنگال خوب با یکدیگر ترکیب کنید و هم بزنید تا آرد دانه درشت تر شده و کره نیز کاملاً به خورد آرد برود.
به مواد تارت پودر شکر را نیز اضافه کرده و آن را هم با مواد در حد مخلوط و ترکیب شدن هم بزنید و مخلوط کنید و بعد از پودر شکر تخم مرغ را هم بشکنید و زرده آن را از سفیده آن جدا کرده و سفیده را کنار گذاشته و زرده را به مواد خمیر اضافه کنید و مجدد با مواد هم بزنید و مخلوط کنید و در آخرین مرحله شیر سرد را هم به صورت آرام آرام و کم کم به مواد اضافه کنید و هر بار پس از اضافه کردن شیر به خمیر تارت مواد را کاملاً با یکدیگر هم بزنید و ترکیب کنید تا خمیر تارت تهیه و به طور کامل جمع شود. پس از جمع شدن خمیر آن را برداشته و داخل نایلونی قرار دهید و سپس آن را به مدت 30 دقیقه ای داخل یخچال قرار دهید و به آن زمان دهید تا در این مدت خمیر شما استراحت کند و داخل یخچال سرد شود.
خمیر را پس از استراحت از یخچال خارج کنید و آن را بین دو نایلون قرار دهید و سپس آن را به وسیله وردنه مقداری روی سطح کار پهن کنید و بعد قالب جدا شونده را برداشته و خمیر را داخل قالب قرار دهید و آن را داخل قالب فیکس کنید و سپس سس زغال اخته ای که تهیه کرده اید را روی خمیر بریزید و بعد فر را به مدت 15 دقیقه روی دمای 180 درجه قرار دهید تا داخل فر گرم و آماده شود و بعد قالب را به مدت 15 دقیقه روی دمای 200 درجه قرار دهید و بعد دما را به 180 تغییر دهید و به آن مجدد 45 دقیقه دیگر زمان دهید تا تارت شما کاملاً پخته و آماده شوند. دقت داشته باشید این دما و این زمانی که گفته شد برای فر های معمولی می باشد و اگر از فر های کانوکشن دار استفاده می کنید تارت شما زمان کمتری برای پخت نیاز دارد. بعد از گذشت زمان مورد نظر تارت زغال اخته خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.