. . .

آموزش طرز تهیه بستنی انبه

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم بستنی انبه
انبه رسیده۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش۴ قاشق غذاخوری
خلال پسته۲ قاشق غذاخوری
بستنی لیوانی وانیلی۱ عدد
برگ نعنا۲ عدد

برای تهیه بستنی انبه خوشمزه ابتدا پوست انبه را به آرامی جدا می کنیم، سپس انبه را از وسط نصف می کنیم و هسته آنرا خارج می کنیم. در ادامه گوشت میوه را به صورت حبه ای خرد می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم.
ظرف حاوی انبه را به مدت یک شب داخل فریزر قرار می دهیم، پس از اینکه انبه ها به خوبی یخ زدند، ظرف را از فریزر خارج می کنیم. در ادامه بستنی وانیلی را به همراه آب لیمو ترش و برگ نعنا به میکسر یا مخلوط کن اضافه می کنیم.
انبه یخ زده را نیز به میکسر یا مخلوط کن اضافه می کنیم و مواد را چند دقیقه میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه مواد بستنی یکدست شدند درب میکسر را باز می کنیم و خلال پسته را اضافه می کنیم.
حالا مجددا مواد را چند دقیقه میکس می کنیم تا خلال پسته با بستنی ترکیب شود. در ادامه مایه بستنی را داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم. پس از گذشت ۲ تا ۴ ساعت بستنی ما آماده سرو است.
دلیل اینکه این نوع بستنی کشدار نیست این است که در مواد آن از ثعلب استفاده نشده است. ثعلب نوعی آرد گیاهی است که از ترکیب ریشه های چند گیاه تهیه می شود. در صورتی که می خواهید بستنی را به صورت کشدار درست کنید حتما از ثعلب استفاده کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 2, کاربران: 0, مهمان‌ها: 2)

بالا پایین