. . .

آموزش طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم برای ۳۰ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
ورمیشل۵۰ گرم
پیازچه۶ عدد
سیر۲ حبه
هویج۱ عدد بزرگ
زنجبیل رنده شده۱ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده۳ قاشق سوپخوری
میگو۲۰۰ گرم
سس فلفل چیلی شیرین۲ قاشق سوپخوری
سس ماهس۱ قاشق سوپخوری
سویا سس۲ قاشق سوپخوری
خمیر اسپرینگ رول۳۰ ورق
سفیده تخم مرغ۱ عدد
روغن مایعبه مقدار کافی

برای تهیه اسپرینگ رول گوشت و میگو ابتدا میگو ها را پاک می کنیم و می شوییم و کنار میگذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود .سیر و پیازچه ها را پاک می کنیم و می شوییم و کنار قرار می دهیم و هویج و زنجبیل را پوست می گیریم.
سپس به خوبی می شوییم و رنده می کنیم، در ادامه داخل یک کاسه مناسب و جاداری می ریزیم. پیازچه ها را نیز روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و به هویج اضافه می کنیم و سیرها را می کوبیم و به مواد می افزاییم.
بعد تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن کمی روغن می ریزیم و همگی مواد را داخل آن ریخته و گشنیز را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم و خوب تفت می دهیم تا همگی سبزیجات تفت بخورند و نرم شوند.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
سپس در قابلمه ای متناسب با مقدار ورمیشل آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. در ادامه گوشت چرخ شده را می افزاییم و با قاشق چوبی گوشت ها را از یکدیگر باز می کنیم.
گوشت را با سبزیجات نرم شده تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و آب آن بخار شود.آب قابلمه که به جوش آمد ورمیشل را داخل آن می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا در آب جوش نرم شوند.
بعد آن ها را آبکش می کنیم و به تکه های کوچک ورمیشل ها را می بریم و زمانیکه آب گوشت کامل کشیده شد، ورمیشل ها را به همراه میگوها به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و به صورت مداوم به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم.
حالا سس فلفل چیلی شیرین، سویا سس و سس ماهی را روی همگی مواد می ریزیم و به مدت ۲ دقیقه همگی مواد را زیر و رو می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم سس ها به خورد همگی مواد برود.

بعد از گذشت این مدت تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا به مدت ۲۰ دقیقه مواد خنک شود. سپس داخل قابلمه ای کوچک و ترجیحا گود روغن به صورت شناور می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان داغ شود.
دقت کنید که قابلمه به حدی کوچک نباشد که اسپرینگ ها را نتوانیم راحت داخل قابلمه با کفگیر جابجا کنیم. پس از آماده کردن مایه رول گوشت سفیده تخم مرغ را داخل پیاله ای می ریزیم و همراه با قلمو کنار دستمان قرار می دهیم.
حالا یکی یکی از خمیر اسپرینگ رول را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و از مایه خنک شده روی آن می ریزیم و قلمو را داخل سفیده تخم مرغ می زنیم تا کاملا آغشته به آن شود و بعد روی لبه های خمیر می کشیم و خمیر را رول می کنیم.
همگی رول های را به همین صورت آماده می کنیم و داخل روغن داغ شده به مدت ۳۰ الی ۶۰ ثانیه قرار می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند (بهتر است روغن در حال جوش باشد) و بعد آن ها را با کفگیر از داخل روغن خارج می کنیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین