- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- 226 گرم پاستای لینگوئینی
- نمک
- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد لیموی تازه
- یک دوم پیمانه موسیر خرد شده
- یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- 453 گرم میگوی تازه
- 141 گرم اسفناج
- یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان
- فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. لیموهایی که برش خردهاند را در آن بریزید به مدت 7 الی 8 دقیقه تفت دهید تا قهوهای رنگ شوند. از ماهیتابه بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود. زمانی که آب به جوش آمد، پاستای لینگوئینی را اضافه کنید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون موجود در ماهیتابه را بردارید و آن را گرم کنید.موسیر را به آن اضافه کنید. به مدت 4 الی 5 دقیقه بپزید تا نرم شود.
میگو را به موسیر و سیر اضافه کنید تا بپزد. بهتر است هر طرف میگو را به مدت دو دقیقه بپزید.
اسفناج و لیمو را به ماهیتابه اضافه کنید. یک دوم پیمانه آب به ظرف بیفزایید.
زمانی که پاستا آماده شد، آبکشی کنید و به ماهیتابه حاوی میگو اضافه نمایید. کمی تفت دهید و با نمک و فلفل و پنیر پارمسان سرو نمایید.
نام موضوع : طرز تهیه اسپاگتی میگو
دسته : آموزش آشپزی