♪♪ بمیرید بمیرید در این عشق بمیرید ، در این عشق چو مردید همه روح پذیرید ♪♪
♪♪ بمیرید بمیرید وزین مرگ مترسید کز این خاک بر آیید سماوات بگیرید ♪♪
_______________ـــــــــــــــــــــــــ
ساختار این جهان با عشق شکل گرفته است ، گر در کار یا هدفی ، عشق نباشد ! اون مسیر قدم به قدم و لحظه به لحظه هایش ، برای ما رنج و عذاب در پی خواهد داشت .
پس در این زندگی ما تا شغل و حرفه مورد علاقه خود را پیدا نکنیم ! دست به هر کار یا پی هر حرفه ای که باب دل ما نیست بگردیم ؛
خودمان بیشترین آسیب روحی را در این مسیر تجربه خواهیم کرد !
چون در حرفه ای قدم نهاده ایم ، که هیچ علاقه و عشقی ، در آن نداشته و نخواهیم داشت ، و لحظه به لحظه عمرمان که در آن شغل و حرفه در جریان است به کندی و زجر آور خواهد گذشت .
اما اگر وقت گذاشته باشید و در پی حرفه ای که به آن علاقمند و دوست دارید ، گشته و در جست و جو باشید !
و با پیدا کردن شغل و حرفه مورد نظرتان ، آن را هدفتان قرار داده باشید !!!
و از لحظه ای که به دنبال رسیدن به هدفتان و آن چیزی که بهش علاقه دارید ، تا زمانی که به دستش آورده باشید و قصد شروع به فعالیت داشته باشید تا آخرین روزی که از عمرتان هم باقی مانده باشد !
همه این زمان به این دلیل که ، با عشق و شو و شوق درونی خودتان ، سپری شده است ! امکان اینکه کوچیک ترین خستگی برای جسم و روحتان ، یا آزار روحی ، و یا پشیمانی ، به دنبال داشتـه باشـد ، وجود نخـواهــد داشـت •
و بر عکس از تمام لحظاتی که در حال فعالیت و انجام کارهای ناتمام شغل مورد علاقه خودتان هستید ؛ لذت و آرامش و احساس انرژی ناتمامی خواهید برد ! که در هیچ زمان دیگری غیر از تایم کاری زندگیتان ، آن احساس بی نظیر را تجربه نخواهید کرد ..
این زندگی با عشق شکل گرفته است و اگر در مراحل زندگی از آن غافل شویم ، گم و به بن بست های زندگی ، برخورد خواهیم کرد .
در کلام و نگاه و قدم هایتان از عشق غافل نشوید ، که زندگی از شما غافل خواهد شد ♡
بعد از 31 سال که از عمر من رفته است و در این سالها حتی برای یک هفته هم نتوانسته ام با هیچ کاری خودم را وقف بدهم ، و در نا امیدی تمام ، که فکر میکردم در این جهان پهناور من بدرد هیچ کاری یا حرفه ای نخواهم خورد ! و هیچ شغلی را پیدا نمیکنم و بر این احساس بودم که من تنها در هیچ زمانی ، حرفه مورد علاقه پیدا نخواهم کرد ، در خلوت خودم و در تاریکی زمان و مکان ، در وادی گذر عمر خود بودم ، و زمانی که از همه انسان ها و شلوغی شهر و این آشفتگی های بی مورد ، فاصله گرفتم و با تنهایی زندگی و اخت می گرفتم ؛ ناگه با یک جرقه کوچیک به دلیل یک خاطره قدیمی ، یک فایل« PDF » رمانی به اسم : « الفبای لازاروس » اثر نویسنده محبوب « هادی تقی زاده » به چشمم خورد و آن را دانلود کردم و شروع به خواندن کردم ، و بعد از آن چند رمان دیگر هم دانلود کردم و خواندم و اصلا متوجه نشده بودم که چطور درگیر رمان خواندن شده ام ، و حس کردم که دوست دارم کتاب رمان ها را فیزیکی داشته باشم و مطالعه کنم ! و این شد آغا پیدا کردن سر نخی از عشق و حرفه ای که باید پیدایش میکردم !
در مدت زمان کوتاهی یک کتابخانه زیبا و دوست داشتنی برای خودم ، ساخته و بیشتر وقت و زمان خودم را در کتابخانه ام سپری می کردم ♡♡♡
بعد کم کم شروع به نوشتن کرده ام ، و با نوشتن وقایع روزانه ام ، هم خودم را عادت به نوشتن کردم و هم دست خطم را بهتر کردم ، و هم عشقش به مرور زمــان در وجودم بیشتر و بیـشـتــر شکل می گرفت و بعد از گذشت مدت زمانی دریافتم که در این دنیا تا به حال به این اندازه ، به هیچ فن و حرفه ای علاقه و عشق نداشتـــه ام !!!
دریافتم که من در تمام عمرم به دنبال نوشتن و نویسندگی بوده ام فقط با مسیرهای اشتباهی که پیش رویم گذاشته بودند و یا خود انتخاب می کردم ؛ مدت طولانی تری از این مسیر خودم را دورتر می کردم ، و رنج و عذاب بیشتری به جسم و روحم وارد می کردم ،
اما در این راه و مسیرهای طولانی زندگی ، یک تجربه دیگر که کسب کرده ام ؛ این بود که تمام کائتات و هستی ، ما را در زندگی جوری هدایت خواهند کرد ، که هر چقدر هم ما از مسیر درست زندگیمان کج برویم و خارج شویم ، باز تمام نیروهای الهی و کائنات ما را به مسیر درست و هدفی که باید به آن دست یابیم هدایت کرده و خواهند کرد ! تا هر کسی در جای درست و اصلی اش قرار بگیرد .
گاه وقتی هر کسی از ما ممکن است در مسیری قرار گرفته باشد ، که فکر کرده باشیم ، این مسیر و راهی که باقی عمر خود را در آن قرار است گذرانده و به پایان رسانیم ! و امکان اینکه سرنوشت و تقدیر این مسیر را برای ما در نظر گرفته باشد و ما هم به اجبار آن را تحمل و پشت سر خواهیم گذاشت ، خیلی پیش آمده باشد !
اما به این درک و نتیجه رسیده ام که تمام اتفاقاتی که در زندگیمان رخ داده اند چه خوب و چه بد ، همه این مراحل دست به هم داده اند تا به ما کمک کنند که هم در جا و مکان درستی قرار گرفته باشیم و هم زودتر رویای خویش را تحقق بخشیم♡
و در راه و مسیری که با عشق در آن گام خواهیم برداشت ، به آینده و خوشی ها و درس هایی که برای تحقق سرنوشت ما لازم هستند ، به اندیشیم ♡♡♡♡♡
و من خوشحال ترین ^_^ و از تک تک لحظه ها و اتفاقات و تمام کائنات ، برای افکارها و مسیرهایی که پیش روی من گذاشته اند تا به این مرحله از زندگی ام رسیده ام ، که تمام ثانیه هایش عشق و احساس شادی به من هدیه میدهند بـــی نـهـایـــت سـپاسـگـذار ، هـسـتــم ♡
از « عــشــق » سـپـاسـگذارم ♡