Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 466
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
سیب یک کیلو
شکر ۸۰۰ گرم
آب دولیوان
هل چندتا دونه
سرکه سفید نصف لیوان
آبلیمو یک ق چ
اول سیبها رو پوست بگیرید و به سلیقه و دلخواه خودتون اونا رو برش بزنید.
بعد بریزید تو ی ظرف و روش آب بریزید...تا جایی ک روی سیبهارو بگیره سپس سرکه رو اضافه کنید سرکه باعث میشه که رنگ سیبها عوض نشه باعث تردتر شدنش میشه و اصلا روی طعمش تاثیر نداره
یکساعت توی آب و سرکه باشه
حالا آب؛شکر و هل رو بزارین رو حرارت تا شکر اب بشه
وقتی که جوش اومد آب سیبهارو دور بریزید و سیبا رو بریزید توی آب و شکر
اصلا روی سیبها رو اب نگیرید فقط آب و سرکه شو بریزید دور همین.
وقتی سیبهارو ریختین توی آب و شکر با حرارت کم بزارید ۴۵ تا یکساعت تا کانلا بپزه و خوشرنگ بشه
دمکنی هم حتما بزارید
اواخر پخت اگه خواستید دو ق غ گلاب و یک ق م زعفران اضافه کنید
آبلیمو رو هم اضافه کنید و تمام..😉
نام موضوع : مربا سیب
دسته : آموزش آشپزی