. . .

آموزش مربا سیب

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
466
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


سیب یک کیلو
شکر ۸۰۰ گرم
آب دولیوان
هل چندتا دونه
سرکه سفید نصف لیوان
آبلیمو یک ق چ

اول سیبها رو پوست بگیرید و به سلیقه و دلخواه خودتون اونا رو برش بزنید.
بعد بریزید تو ی ظرف و روش آب بریزید...تا جایی ک روی سیبهارو بگیره سپس سرکه رو اضافه کنید سرکه باعث میشه که رنگ سیبها عوض نشه باعث تردتر شدنش میشه و اصلا روی طعمش تاثیر نداره
یکساعت توی آب و سرکه باشه
حالا آب؛شکر و هل رو بزارین رو حرارت تا شکر اب بشه
وقتی که جوش اومد آب سیبهارو دور بریزید و سیبا رو بریزید توی آب و شکر
اصلا روی سیبها رو اب نگیرید فقط آب و سرکه شو بریزید دور همین.
وقتی سیبهارو ریختین توی آب و شکر با حرارت کم بزارید ۴۵ تا یکساعت تا کانلا بپزه و خوشرنگ بشه
دمکنی هم حتما بزارید
اواخر پخت اگه خواستید دو ق غ گلاب و یک ق م زعفران اضافه کنید
آبلیمو رو هم اضافه کنید و تمام..😉
 
نام موضوع : مربا سیب دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین