. . .

آموزش کیک یخچالی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


دو بسته بیسکویت پتی بور
کاکائو ذوبشده دو فنجون
کره ذوب شده ۵ قاشق غذاخوری
میوه خشک(فندق، پسته، گردو، بادام ، ) قدر ضرورت و ذائقه خودتون ک زیاد باشه یا کم
.
اول باید کاکایو رو ذوب کنیم من مقدار ذوب شده شو براتون نوشتم چون خشکش نمیدونم چقدر باید باشه
روش ذوب کردن کاکائو
بصورت بنماری باید کاکائو رو ذوب کنید ینی روی بخار ، ن حرارت مستقیم

تهیه:
میوه های خشک رو به همراه بیسکویتها خورد میکنیم توجه کنین پودر نشه فقط ب قطعات کوچیک ، بعدش کره و کاکائو ذوب شده رو میریزیم رو مواد خشک و با قاشق مخلوط میکنیم ، واسه بو و رایحه خوبش میتونین یکم وانیل هم اضافه کنین ،
مواد رو ک مخلوط کردین داخل ظرف مورد نظرتون رو با کره یکم چرب کنین بریزین توش ،
بخاطر بهتر جداشدن شیرینی از ظرف میتونین از سلفون استفاده کنین ، ۶ ساعت بذارین تو یخچال بعدش آماده است میتونین میل بفرمایین 😊😊😋
.
چند نکته رو من بگم :
وقتی کیک رو از قالب جدا کردین اگ دوستداشتین میتونین بازم روش کاکائو ذوبشده بریزین بذارین توو یخچال خودشو بگیره ، خیلی خشمزه تر میشه
.
میتونین کلا قبل گذاشتن توی یخچال وقتی مواد رو مخلوط کردین با دستتون ب شکل توپک دربیارین و توی پودر نارگیل بغلطونین بعدش بذارین توی یخچال ....
.
دیگه بستگی ب ذائقه خودتون داره😊😉
 
نام موضوع : کیک یخچالی دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
79

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین