. . .

آموزش کیک نارنگی و ماست

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

Mandarins and yogurt cake

ترجمه شده از سایت ایتالیایی

⚡220 گرم آرد دو صفر* و یا میتوانین از آرد کیک پزی استفاده کنید
⚡30 گرم نشاسته جواری (میتوانین بجایش همان مقدار آرد دو صفر بزنین)
⚡3 تخم مرغ متوسط
⚡180 گرم شکر
⚡125 میلی لیتر و یا 129 گرم ماست شیرین (اگه با طعم لیمو یا مالته بشه بهتره)
⚡100 گرم مسکه آب شده و ولرم یا کمی گرم
⚡60 میلی لیتر آب نارنگی تازه
مقداری پوست نارنگی رنده شده
⚡10-16 گرم بکینگ پودر
⚡1 پنس نمک
-
در کاسه ای، تخم مرغ ها و شکر را خوب بزنین با همزن، تا پفی و سبک شود
ماست را اضافه کنید و بزنین
آرد، بکینگ پودر و نشاسته را غربال کنین و نصفش را اضافه کنید، بعد آب نارنگی را اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد بقیه مخلوط مواد خشک را اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، حالا کره و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنین، در آخر پوست نارنگی را اضافه کنید و مخلوط کنین، داخل قالب 22 سانتیمتری بریزین و در فر گرم شده 180 درجه،45-50 دقیقه بپزین، باید در آخر های پخت، تست کنین شاید زودتر بپزه، بعد از سرد شدن پودر قند رویش ره غربال کنین.
* آرد ایتالیایی 00، از گندم دورم سخت یا گلوتن زیاد تهیه شده و دو بار آسیاب می شود تا به خوبی ریز و نرم شود. خمیر تهیه شده از این آرد واقعا سفت و چسبناک شده و جدا نخواهد شد.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
79

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین