Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
Mandarins and yogurt cake
ترجمه شده از سایت ایتالیایی
⚡220 گرم آرد دو صفر* و یا میتوانین از آرد کیک پزی استفاده کنید
⚡30 گرم نشاسته جواری (میتوانین بجایش همان مقدار آرد دو صفر بزنین)
⚡3 تخم مرغ متوسط
⚡180 گرم شکر
⚡125 میلی لیتر و یا 129 گرم ماست شیرین (اگه با طعم لیمو یا مالته بشه بهتره)
⚡100 گرم مسکه آب شده و ولرم یا کمی گرم
⚡60 میلی لیتر آب نارنگی تازه
مقداری پوست نارنگی رنده شده
⚡10-16 گرم بکینگ پودر
⚡1 پنس نمک
-
در کاسه ای، تخم مرغ ها و شکر را خوب بزنین با همزن، تا پفی و سبک شود
ماست را اضافه کنید و بزنین
آرد، بکینگ پودر و نشاسته را غربال کنین و نصفش را اضافه کنید، بعد آب نارنگی را اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد بقیه مخلوط مواد خشک را اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، حالا کره و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنین، در آخر پوست نارنگی را اضافه کنید و مخلوط کنین، داخل قالب 22 سانتیمتری بریزین و در فر گرم شده 180 درجه،45-50 دقیقه بپزین، باید در آخر های پخت، تست کنین شاید زودتر بپزه، بعد از سرد شدن پودر قند رویش ره غربال کنین.
* آرد ایتالیایی 00، از گندم دورم سخت یا گلوتن زیاد تهیه شده و دو بار آسیاب می شود تا به خوبی ریز و نرم شود. خمیر تهیه شده از این آرد واقعا سفت و چسبناک شده و جدا نخواهد شد.
نام موضوع : کیک نارنگی و ماست
دسته : آموزش آشپزی