Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
مواد لازم:
· ( آش رشته ): یک بسته
· روغن مسکه: 50 گرم
· شیرعسلی: نصف قوطی
· خلال پسته و خلال بادام: به
مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ( آش رشته ) را باید از کوچه مروی یا فروشگاههایی که مواد شیرینیپزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته ( آش رشته )، 50 گرم روغن مسکه و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا ( آش رشته ) را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت میدهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس میریزید.
2. حالا در یک ظرف دیگر روعن مسکه را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط میکنید و آن را داخل ظرف ( آش رشته ):ها ریخته و خوب هم میزنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. ( آش رشته )آماده است. میتوانید آن را به تکههای کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان.
نام موضوع : کیک رشته
دسته : آموزش آشپزی