. . .

آموزش کیک رشته

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم:

· ( آش رشته ): یک بسته

· روغن مسکه: 50 گرم

· شیرعسلی: نصف قوطی

· خلال پسته و خلال بادام: به
مقدار لازم

طرز تهیه:

1. ( آش رشته ) را باید از کوچه مروی یا فروشگاه‌هایی که مواد شیرینی‌پزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته ( آش رشته )، 50 گرم روغن مسکه و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا ( آش رشته ) را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت می‌دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس می‌ریزید.
2. حالا در یک ظرف دیگر روعن مسکه را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط می‌کنید و آن را داخل ظرف ( آش رشته ):ها ریخته و خوب هم می‌زنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. ( آش رشته )آماده است. می‌توانید آن را به تکه‌های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان.
 
نام موضوع : کیک رشته دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین