. . .

آموزش 🌸 نکات اصلی در پخت تمامی کیک ها

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1
👈 تمام مواد را ۲۰ دقیقه قبل در دمای محیط قرار می دهیم.

👈 فر از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل حتما باید گرم شود.

👈 شکر و تخم مرغ را باید به اندازی کافی با هم زن برقی بزنیم. ( نه کم نه زیاد) در اینصورت کیک سخت می شود.

👈 مواد کیک را زیاد هم نمی زنیم. ( صرفا جهت پُف کیک، چون پف کیک می خوابد )

‌👈 چرب کردن قالب کیک یا کاغذروغنی انداختن بخاطر نچسبیدن مواد کیک به قالب و راحتتر از قالب درآمدن هست.
‌‌
👈 بعد از گذاشتن کیک داخل فر، به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر را باز نمی کنیم. ( چون پُف کیک می خوابد )

👈 برای تِست کردن پخت کیک از چنگال یا سیخ چوبی استفاده می کنیم. اگر چنگال یا سیخ چوبیمان بعد از فرو کردن به داخل کیک تمیز باشد یعنی کیک پخته، در غیراینصورت اگر مواد کیک به چنگال بچسبد یعنی هنوز کیک نپخته است.

‌👈 بعد از درآوردن کیک از فر، به کیک فرصت می دهیم تا داخل قالب سرد شود، سپس کیک را به ظرف دلخواه برمی گردانیم.

🌸 علت‌ خمیرشدن کیک 🌸

👈 انتخاب قالب کیک :
‌‌
انتخاب قالب کیک یکی از گزینه هایی است که شما باید به آن دقت کنید.بهترین قالب های کیک، قالب های فلزی سنگین (با دیواره و کف کلفت) می باشد چون سبب می شوند که حرارت به خوبی منتقل می کند.

👈 فر مناسب و زمان دقیق مناسب برای پخت کیک :

برخی از فر های قدیمی دیگر حرارت خوبی ندارند و همین موضوع سبب می شود که برخی از قسمت های کیک به خوبی پخته نشود ( مثل فر سینجر که یا کیک های من را میسوزانه یا نمیپزه و خمیر می کنه 😐 )

👈 کیک داخل قالب خودش سرد نشده ( بعد از درآوردن کیک از فر باید فرصت دهیم تا در داخل قالب سرد شود تا حدی که از داغی زیاد بیافتد و وِلَرم شود، سپس برگردانیم، البته باید دقت کرد که زیاد ماندن داخل قالب هم باعث ع×ر×ق و خمیرشدن کیک می شود )

👈 زمان پخت کیک کم و حرارت زیاد باعث خمیر شدن کیک می شود.

👈 حتما فر باید ۱ ربع قبل گرم شده باشد

👈 مقدار یکی از ۳ ماده شکر، روغن و یا شیر زیاد بوده. ( مقدار مواد باید دقیق پیمانه زده شود )
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
43

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین