. . .

آموزش طرز تهیه دسر کیک یخچالی به چهار روش مختلف

تالار آموزش آشپزی

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,139
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #1
اگر به دنبال نوعی کیک هستید که احتیاجی به فر و پختن نداشته باشد، کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور گزینه‌ی مناسبی است. این نوع کیک یکی از راحت‌ترین و در عین حال خوشمزه‌ترین کیک‌های خانگی است که بدون نیاز به فر آماده می‌شود و دارای طعمی بی نظیر است. این کیک خوشمزه را می‌توانید همراه با چای یا قهوه به عنوان عصرانه میل کنید و یا به عنوان دسر در مهمانی‌ها استفاده کنید.

دقت داشته باشید کیک‌های یخچالی را می‌توان با استفاده از مواد مختلف در طعم‌ها و طرح‌های متفاوت تهیه کرد. کیک یخچالی موزی یکی از طعم‌های بیادماندنی کیک‌های بدون فر است.
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,139
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #2

۱. طرز تهیه کیک یخچالی ساده و سریع​

مواد لازم (برای ۶ نفر)
بیسکویت پتی بوردو بسته
پودر شکر۶ قاشق غذاخوری
پودر کاکائویک قاشق سوپ خوری
کره ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
شکلات تخته‌ایدر صورت دلخواه برای تزیین
وانیلیک دوم قاشق چای خوری

زمان لازم برای آماده شدن کیک حداقل ۸ ساعت


طرز تهیه:

  • ابتدا خامه را به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید.
  • پس از خارج کردن خامه از فریزر، خامه و ۳ قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
  • در مرحله‌ی بعد پنیر خامه‌ای و ۳ قاشق باقیمانده‌ی شکر را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا یک دست شود و سپس کره را به آن اضافه کنید.
  • مخلوط خامه و شکر را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • وانیل و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا سس کیک آماده شود.
  • کف ظرف مورد نظر را یک پلاستیک فریزر تمیز یاسلفون پهن کنید، پلاستیک باید بزرگ باشد و از ظرف بیرون بزند، چون در پایان باید روی کیک را با پلاستیک بپوشانید.
  • یک لایه سس را روی کف ظرف بریزید. سپس یک لایه از بیسکویت روی آن بچینید و دوباره سس بریزید. این کار را تا تمام شدن بیسکویت‌ها ادامه دهید و توجه شود که لایه‌ی آخر حتما سس باشد.
  • روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید.
  • پس از ۷ الی ۸ ساعت دسر خوشمزه‌ی شما آماده شده است.
  • کیک را با پلاستیک از ظرف خارج کنید و درون ظرف مورد نظر خود گذاشته.
  • شکلات‌های تخته‌ای را رنده کنید و روی کیک را تزئین کنید.
کیک را با قهوه یا چای میل کنید… نوش جان…


 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,139
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #3

۲. طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی با بیسکویت پتی بور​

مواد لازم (برای ۶ نفر)
بیسکوییت پتی بور (ساده و کاکائویی)۲ الی ۳ بسته
آرد سفید قنادی۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخورى
شکر۱/۲ لیوان
شیر۲ لیوان
کره۵۰ گرم
اسمارتیز یا شکلات رنده شده برای تزئینبه میزان دلخواه
وانیل مقدار کم

زمان لازم برای آماده شدن کیک حداقل ۸ ساعت

دستور تهیه:
  • پودر کاکائو و آرد را الک کنید تا مخلوطی یک دست درست شود.
  • شکر و شیر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر‌ها کاملا حل شوند.
  • پودر کاکائو و آرد را آهسته آهسته به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و درعین حال مخلوط را هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
  • وانیل را نیز اضافه کنید.
  • مخلوط را به قدری هم بزنید تا غلیظ شود و غلظتی مثل فرنی پیدا کند.
  • سپس شعله را خاموش کنید و کره را اضافه کنید تا آب شود.
  • در ظرف مورد نظر یک لایه بیسکویت بچینید روی بیسکویت‌ها از سسی که تهیه کردیم بریزید. (توجه شود سسی که ریخته می‌شود باید داغ شود، اگر سرد شده است آن را داغ کنید)
  • مجددا یک لایه بیسکویت بریزید و روی آن را با سس بپوشانید.
  • این کار را تا تمام شدن بیسکویت‌ها ادامه دهید، ولی توجه کنید که لایه‌ی آخر باید سس ریخته شود.
  • ظرف را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد کاملا به خورد بیسکویت‌ها برود. (اگر برای خوردن آن عجله دارید حداقل ۵ ساعت در یخچال گذاشته شود، ولی هرچی بیشتر در یخچال بماند خوشمزه‌تر می‌شود، زیرا مواد بهتر به خورد بیسکویت‌ها می‌رود).
  • پس از ۲۴ ساعت کیک یخچالی شما آماده شده است. می‌توانید روی آن را با شکلات‌های رنده شده یا اسمارتیز تزئین کنید.


طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور با دو دستور متفاوت



دستور دوم



مواد اولیهمقدار
شیر1 لیتر
آرد2 قاشق غذاخوری
کاکائو2 قاشق غذاخوری
نشاسته3 قاشق غذاخوری
شکر1 فنجان
شکلات تلخبه میزان دلخواه
بیسکویت پتی بور2 بسته
نارگیلبه میزان دلخواه


طرز تهیه:

  • برای شروع این نوع کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور، همه مواد به جز نارگیل و بیسکویت را با هم ترکیب نموده و روی حرارت بگذارید تا مواد شما کاملا غلیظ شود.
  • سپس یک ظرف یا قالب جداگانه برای کیک یخچالی خود تهیه کنید و بیسکویت ها را در قالب بچینید و تمام مواد خود را روی سطح بیسکویت‌ها بریزید. (بهتر است کف قالب خود، یک پلاستیک پهن کنید.)
  • دقت داشته باشید که در مرحله آخر لایه بیسکویت شما باید به صورت کامل با کاکائو پوشانده شده باشد.
  • بعد از آماده شدن حدود دو ساعت بیسکویت‌ها را در یخچال بگذارید و بعد از آن نوش جان کنید. از نارگیل و شکلات تلخ برای تزیین کیک یخچالی خود استفاده کنید.


نکات نهایی​

  • در صورت دلخواه، می‌توانید از میوه هایی مانند حلقه‌های موز یا توت فرنگی در بین لایه‌های بیسکویت خود استفاده کنید.
  • برای تزیین کیک یخچالی خود می‌توانید از خامه، پودر پسته و حتی گردو خرده شده استفاده کنید.
  • دقت داشته باشید که مواد تهیه شده کاملا غلیظ و یکدست باشد، زیرا اگر مواد شما به اندازه کافی یکدست نباشد باعث خمیر شدن کیک شما خواهد شد.


کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,139
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #4

۳. طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور و ژله​

مواد لازم
کره50 گرم
بسکویت پتی بور ساده یا کاکائویی1 تا 2 بسته
وانیلنصف قاشق مرباخوری
پودر ژله آلوئه ورا2 بسته (یا پودر ژله 4: قاشق غذاخوری)
پنیر خامه‌ای بدون نمک (یا پنیر ماسکارپونه)100 گرم
خامه صبحانه100 گرم
شکر3-2 قاشق غذاخوری
پودر ژله با طعم دلخواهیک بسته


روش تهیه:

  • در ابتدا برای کف چیز کیک، بیسکوییت و کره را درون غذاساز بریزید تا به خوبی با هم مخلوط و نرم شوند. (اگر غذاساز در دسترس نبود، با گوشتکوب آن را به خوبی بکوبید.)
  • سپس یک نایلون کف قالب خود پهن کنید و این مواد شن مانند را در کف قالب (ترجیحا کمبربندی) فشرده کنید. (قالب های کیک و شیرینی پزی را بیشتر بشناسید)
  • در مرحله بعدی برای لایه پنیری، باید ژله آلورا و یا پودر ژلاتین را در یک لیوان آبجوش حل کنید و به روش بنماری به خوبی آن را شفاف کنید.
  • بعد از آن اجازه دهید این محلول از دما بیافتد.
  • سپس خامه صبحانه، شکر، وانیل و پنیرها را با همزن به خوبی ترکیب کنید؛ سپس به آرامی با محلول ژله مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • این مواد را روی لایه بیسکویتی ریخته و سطح آن را صاف کنید؛ قالب را در یخچال بگذارید تا لایه پنیری به اصطلاح خود را بگیرد.
  • در مرحله آخر می‌خواهیم یک لایه نازک شفاف ژله‌ای روی چیزکیک ایجاد کنیم؛ پس ژله دلخواه خود را با 1/5 لیوان آب گرم مخلوط کرده و به روش بنماری حل کنید.
  • وقتی ژله از دما افتاد، قالب را (پس از حداقل 2 ساعت) از یخچال بیرون بیاورید و روی مواد بریزید.
  • مجددا قالب را در یخچال قرار دهید تا لایه سومی هم خودش را بگیرد.
  • پس از یکساعت، قالب را بیرون آورده و به دلخواه برش بزنید.
نوش جان . . .



چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,139
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #5

۴. طرز تهیه کیک یخچالی قالبی میوه ای​

مواد لازم
بیسکوییت پتی بور1 الی 2 بسته
میوه دلخواهچند برش
شکر2 الی 3 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه100 گرم
پودر ژله با طعم میوه مورد نظرتانیک بسته


مراحل تهیه:

  • قالبی که انتخاب کرده‌اید را درونش نایلون یا سلفون پهن کنید؛ به طوری که لبه‌های نایلون از دیواره‌های قالب بالاتر باشد.
  • سپس خامه صبحانه و شکر را با همزن به خوبی ترکیب کنید.
  • تکه‌های میوه مورد نظرتان را به مواد اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید.
  • در این مرحله پودر ژله را به 1 لیوان آبجوش اضافه کنید و به روش بنماری به خوبی حل کنید.
  • اجازه دهید این محلول به خوبی سرد شود و از دما بیافتد، سپس به مواد خامه‌ای اضافه کرده و هم بزنید.
  • درون قالب را لایه به لایه با این مواد و یک ردیف بیسکویت پر کنید. قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • پس از آن قالب را از یخچال خارج کنید و با کمک نایلونی که از قبل در قالب پهن کرده بودید، چیز کیک را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف سرو مورد نظر قرار دهید.
نوش جان . . .



طرز تهیه کیک یخچالی قالبی با بیسکویت پتی بور



نکات لازم​

  • می‌توانید بیسکویت‌ها را در دو نوع وانیلی و شکلاتی استفاده کنید و در هنگام چیدن بیسکویت‌ها یک لایه وانیلی بگذارید، یک لایه شکلاتی.
  • اگر دوست داشته باشید می‌توانید میوه‌های حلقه شده مثل موز و یا گردو‌های خرد شده در بین لایه‌ها قرار دهید.


طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور با دو دستور متفاوت



  • توجه شود که مایع یا همان سس درست شده باید کاملا غلیظ شود. زیرا اگر زود از روی حرارت بردارید و شل باشد موجب خمیری شدن بیسکویت‌ها و کیک می‌شود.
  • برای تزئیین روی کیک می‌توانید از انواع میوه‌ها مانند آناناس، توت فرنگی یا از پودر نارگیل و پسته خلال شده و … استفاده کنید.
  • این دسر مانند شیرینی های‌تر بافتی نرم دارد و مناسب پذیرایی از میهمان است.
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,139
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #6

۵. کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور و هویج​

مواد اولیهمقدار
بیسکویت پتی بور2 بسته
آب سرد1 لیوان
شکر2/3 لیوان
پودر هل1 قاشق چای‌خوری
گلاب2 قاشق غذاخوری
هویج500 گرم
نشاسته ذرت3 قاشق غذاخوری


دستور تهیه:

  • برای شروع کار، هویج‌ها رو پوست بگیرید، کمی خرد کنید و در آب جوش بریزید. اجازه دهید کاملا پخته و نرم شود. سپس شکر و پودر هل را روی هویج‌ها بریزید. بعد از آن نشاسته را همراه با آب سرد مخلوط کنید و روی هویج‌ها ریخته و روی حرارت بگذارید. مدام مواد خود را هم بزنید تا کاملا یکدست و غلیظ شوند. در آخر گلاب را به مواد خود اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید.
  • یک قالب یا ظرف برای کیک یخچالی خود تهیه کنید. در کف ظرف یک لایه بیسکویت و یک لایه پوره هویجی را که آماده کرده بودید، بچینید. این کار را تا زمانی که پوره هویج شما و بیسکویت‌ها تمام شود، انجام دهید. لایه آخر را باید با پوره هویج به صورت کامل بپوشانید.
  • بعد از آن، مواد خود را حدود 6 الی 7 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا آماده سرو شود. بعد از آن که آماده شد، برش دهید و نوش جان کنید.
  • نکته: شما می‌توانید مقداری پودر کاکائو نیز به مواد میانی بزنید.
  • در میان لایه‌های کیک می‌توانید از موز، کشکش یا گردو نیز استفاده کنید.
  • برای تهیه این کیک بسته به سلیقه خود می‌توانید از دو نوع پتی بور ساده یا شکلاتی استفاده کنید.
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,139
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #7

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین