. . .

آموزش طرز تهیه کیک خیس ساده🍰 و شیرینی دانمارکی

تالار آموزش آشپزی

BAD_GRIL

رفیق رمانیکی
ناظر
نام هنری
Kameliya
شناسه کاربر
1062
تاریخ ثبت‌نام
2021-10-16
آخرین بازدید
موضوعات
162
نوشته‌ها
885
راه‌حل‌ها
18
پسندها
4,552
امتیازها
421
سن
20
محل سکونت
لاس‌ و‌ گاس
وب سایت
romanik.ir

  • #1
کیک خیس خانگی ساده اما با طعمی لذیذ و خواستنی:



“کیک خیس” خانگی دستورالعمل پیچده ای ندارد اما در عین سادگی بسیار خوشمزه و دلچسپ می باشد.



طرز تهیه کیک خیس شکلاتی :



امروزه خیلی ها علاقه مند هستند تا کیک های مختلف را در خانه درست کنند و وقتی حرف از کیک خیس شکلاتی به میان میاید علاقه چند برابر می شود . کیک خیس به دلیل بافت نرم و شکلان زیادی که دارد بسیار خوشمزه می باشد. ما در نمناک سعی کردیم متداول ترین طرز تهیه کیک خیس را به شما ارائه دهیم با ما همراه باشید.



مواد لازم برای کیک خیس شکلاتی :



در تعیین مقدار مواد اولیه کیک خیس شکلاتی از لیوان استفاده شده است و فرقی ندارد که شما از چه لیوانی استفاده کنید فقط تمام مواد اولیه را با یک لیوان اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نخورد.



تخم‌مرغ3 عددروغن مایع 1/5 لیوانشکر1/5 لیوانپودر کاکائو4 قاشق غذاخوری پرشیر به دمای محیط رسیده1/5 لیوانآرد سفید قنادی2 لیوانوانیل شکری1 قاشق چایخوریبکینگ پودر



2 قاشق چایخوری



بهترین دستور تهیه کیک خیس شکلاتی :



کیک خیس طرز تهیه های مختلفی دارد و هرکس بسته به ذائقه خود میزان شکلات و مواد دیگر آن را تغییر می دهد ما در این طرز تهیه تلاش کردیم بهترین طرز تهیه کیک خیس را به شما آموزش دهیم.



مرحله اول



ابتدا یک قالب مناسب برای تهیه کیک خیس انتخاب می کنیم و برای اینکه کیک به ظرف نچسبد به اندازه چند قطره روغن درون ظرف ریخته و تمام ظرف را چرب می کنیم و سپس مقداری آرد(خیلی کم) به قسمت های چرب شده به مانند تصویر زیر می ریزیم.



مرحله دوم



سپس شکر و پودر کاکائو را درون ظرف دیگر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو باز شود.



مرحله سوم



سپس شیر را به ظرف اضافه می کنیم و ابتدا با قاشق هم می زنیم چون اگر خشک باشد نمی توان از هم زن استفاده کرد و بعد از اینکه مقداری با قاشق هم زدیم با هم زن برقی به طوری که شکر و پودر کاکائو در شیر حل بشود هم می زنیم.



مرحله چهارم



بعد از اینکه حدود سه دقیقه با هم زن مواد را هم زدیم، روغن مایع را به آرامی به مواد اضافه می کنیم و حدود پنج دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد غلظت پیدا کند و بعد از اینکه مواد به غلظت مورد نظر رسید یک لیوان از مواد شکلات را کنار می گذاریم تا بعد از پختن برای روی کیک و تزیین استفاده کنیم.



مرحله پنجم



در این مرحله تخم مرغ ها را درون یک ظرف جداگانه میشکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم و تخم مرغ ها را دونه دونه به مواد اضافه می کنیم و با هم زن مخلوط می کنیم



مرحله ششم



آرد، بکینگ پودر و وانیل را مخلوط می کنیم و چند بار الک می کنیم و سپس آن را به آرامی و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم.



مرحله هفتم



مواد را درون قالبی که آغشته به روغن و آرد کرده بودیم می ریزیم و برای اینکه کیک پف کند ته قاشق را آغشته به روغن مایع می کنیم و سوراخ هایی را درون مایه ایجاد می کنیم. این کار به نظر ساده باعث می شود کیک پف زیادی کند.



مرحله هشتم



قالب را حدود 30الی 35 دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم و بعد از آن قالب را از فر خارج می کنیم و برای اینکه مطمئن شویم کیک پخته شده چاقو را در کیک فرو میکنیم و اگر موادی به کیک نچسبید یعنی کیک پخته شده است.



مرحله نهم



سپس به صورت دلخواه کیک را برش می زنیم و همانطور که داغ هست یک لیوان مواد شکلات که کنار گذاشته بودیم را روی آن می ریزیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا شکلات به خورد کیک برود.



کیک خیس شکلاتی



نکات مهم تهیه کیک خیس شکلاتی :



در مرحله ششم وقتی آرد را به مواد اضافه میکنیم نباید زیاد هم بزنیم که باعث می شود پف کیک گرفته شود. 15 دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک بکنیم باید فر را گرم کنیم و در دمای 170 درجه بگذاریم.تا 20 دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.برای تزیین کیک از خلال پسته، خلال بادام و شکلات چیپسی می توانید استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک خیس
کیک خیس جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک خیس را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
 

BAD_GRIL

رفیق رمانیکی
ناظر
نام هنری
Kameliya
شناسه کاربر
1062
تاریخ ثبت‌نام
2021-10-16
آخرین بازدید
موضوعات
162
نوشته‌ها
885
راه‌حل‌ها
18
پسندها
4,552
امتیازها
421
سن
20
محل سکونت
لاس‌ و‌ گاس
وب سایت
romanik.ir

  • #2
طرز تهیه شیرینی دانمارکی:

مواد لازم شربت شکریک سوم پیمانه آبیک سوم پیمانه زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت شیرینی دانمارکی


مرحله اول



برای تهیه شربت مخصوص شیرینی دانمارکی ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک ظرف فلزی مثل شیرداغ کن می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع تر به جوش بیاید. در حین جوش امدن آب با قاشق هم می زنیم تا شکر آب شود.


مرحله دوم


پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کاملا ملایم می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود. در پایان پس از اینکه شربت به غلظت کافی رسید زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و شربت را از روی حرارت بر می داریم.


مواد لازم کرم شیرینی دانمارکیآرد۳ قاشق غذاخوریشکریک سوم پیمانهآبیک سوم پیمانهوانیلیک پنس


طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی


مرحله اول



برای تهیه کرم میانی شیرینی دانمارکی ابتدا آب را به همراه شکر داخل شیر داغ می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و شکر به طور کامل در آب حل شود. حالا حرارت را ملایم می کنیم و آرد را کم کم اضافه می کنیم.


مرحله دوم


زمان اضافه کردن آرد باید مواد را خوب مخلوط کنیم تا آرد گلوله نشود. مواد را باید به حدی روی حرارت ملایم تفت دهیم تا کرم کمی سفت شود، سپس وانیل را اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم. در آخر ظرف را از روی حرارت بر می دارمی و کنار می گذاریم.


مواد لازم شیرینی دانمارکیآرد۲٫۵ پیمانهتخم مرغ۱ عددروغن مایعیک سوم پیمانهشکر۳ قاشق غذاخوریشیریک سوم پیمانهخمیر مایه۱ قاشق غذاخوریوانیل۱ پنسزعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه شیرینی دانمارکی


مرحله اول



ابتدا پودر خمیر مایه فوری را به همراه شیر و ۱ قاشق غذاخوری شکر داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن را با سلفون یا پارچه تمیز می پوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا حباب بزند و خمیر مایه عمل بیاید.


مرحله دوم


حالا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک ظرف جادار می ریزیم و با همزن برقی یا دستی خوب می زنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس خمیر مایع را که عمل امده است به همراه روغن مایع به ظرف اضافه می کنیم و مجددا با همزن مخلوط می کنیم.


مرحله سوم


حالا آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست یا لیستک مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. در پایان باید خمیری نرم و لطیف به دست بیاید و به دست هم نچسبد. حالا خمیر را داخل یک ظرف جادار می ریزیم و روی ظرف را با پارچه می پوشانیم.


مرحله چهارم


ظرف خمیر را به مدت یک ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر وَر بیاید و تقریبا دو برابر شود. پس از اینکه خمیر عمل امد آنرا کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی داخل ان خارج شود سپس روی یک سطح صاف کمی آرد می پاشیم و خمیر را پهن می کنیم.


مرحله پنجم


قطر خمیر باید پس از چهن کردن با وردنه نیم سانتی متر شود و نکته دیگر اینکه خمیر را باید به شکل یک مربع بزرگ پهن کنیم. پس از پهن کردن خمیر اضافه های آنرا با یک کارد تیز می بریم. حالا مقداری از کرم را ابتدا خمیر به شکل طولی قرار می دهیم.


مرحله ششم


حالا خمیر را لوله می کنیم و با کارد خمیر لوله شده را برش می زنیم و کنار می گذاریم. حدودا این مقدار خمیر را باید به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و پس از کرم زدن لول کنید. حالا لول ها خمیر را به صورت مربعی با کارد برش می زنیم و داخل سینی فر می چینیم.


مرحله هفتم


حالا به خمیرهای برش داده شده به مدت ۳۰ دقیقه دست نمیزنیم تا استراحت کنند. پس از گذشت ۳۰ روی شیرینی ها روما و کنجد می زنیم و داخل فر قرار می دهیم تا آماده شوند. برای رومال هم از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران استفاده می کنیم.


مرحله هشتم


شیرینی ها باید به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمانند تا آماده شوند. بهتر است فر را از ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید تا کاملا گرم شود. در پایان پخت اگر روی شیرینی ها طلایی نشده بود گریل را روشن می کنیم تا روی شیرینی ها نیز طلایی شود.


مرحله نهم


حالا سینی فر را خارج می کنیم و اجازه می دهیم شیرینی ها کمی خنک شوند سپس آنها را به آرامی از داخل سینی فر جمع می کنیم و داخل ظرف مورد نظر می چینیم و با قاشق از شربت زعفرانی روی شیرینی ها می ریزیم.


نکات طرز تهیه شیرینی دانمارکی


طرز تهیه شیرینی دانمارکی در توستر




در صورتی که می خواهید این شیرینی را در توستر درست کنید ابتدا توستر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس یک کاسه فلزی را تا نیمه آب پر کنید و داخل توستر قرار دهید تا رطوبت ایجاد کند و شیرینی ها خشک نشوند.


یکی دیگر از نکاتی که باید رعایت شود این است که یک فویل آلومینیومی را جلوی المنت بالایی توستر قرار دهید تا روی شیرینی هار ا خشک نکند. حدود ۳۰ دقیقه برای پخت شیرینی کافی است، در اواخر پخت فویل آلومینیومی را بردارید تا روی شیرینی ها نیز طلایی شود.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین