بازدیدهای مهمان دارای محدودیت می‌باشند.
. . .

آموزش طرز تهیه کاپ کیک وانیلی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • آرد ۱/۵ پیمانه
  • شکر ۲/۳ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع ۲/۳ پیمانه
  • ماست زده شده ۱/۲ پیمانه
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  1. آرد ، وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.
  2. تخم مرغ ها را داخل کاسه دیگری بشکنید و ۱ دقیقه با همزن بزنید.
  3. سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کرم رنگ شود.
  4. ماست و روغن مایع را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید سپس مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و مجدد بزنید.
  5. در ادامه مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکدست شود.
  6. داخل قالب مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا ۲/۳ از مایه کیک بریزید.
  7. قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند.
  8. اگر خواستید روی کیک ها طلایی تر شود یک دقیقه شعله گریل را روشن کنید.
  9. کاپ کیک وانیلی را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین