- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
مواد لازم پاستیل زنجبیل | |
زنجبیل تازه | ۲۰۰ گرم |
نشاسته گل درشت | ½ لیوان |
پودر ژلاتین | ۴ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ لیوان |
ابتدا زنجبیل را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم تا زنجبیل به طور کامل بپزد. پس از اینکه زنجبیل پخت انرا با آب باقیمانده در قابلمه داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم.
در ادامه زنجبیل پوره شده را داخل یک پارچه نخی (تنظیف) می ریزیم و با فشار دست صافش می کنیم. عضاره ای که از زنجبیل به دست می آید را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
در این مرحله در صورت تمایل می توانیم کمی پودر هل و پودر دارچین هم اضافه کنیم. در ادامه نشاسته را به همراه نصف لیوان آب سرد به خوبی مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب سرد حل شود و حالتی مثل شیر پیدا کند.
نام موضوع : طرز تهیه پاستیل زنجبیلی
دسته : آموزش آشپزی