. . .

آموزش طرز تهیه پاستیل زنجبیلی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم پاستیل زنجبیل
زنجبیل تازه۲۰۰ گرم
نشاسته گل درشت½ لیوان
پودر ژلاتین۴ قاشق غذاخوری
آب۳ لیوان

ابتدا زنجبیل را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم تا زنجبیل به طور کامل بپزد. پس از اینکه زنجبیل پخت انرا با آب باقیمانده در قابلمه داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم.

در ادامه زنجبیل پوره شده را داخل یک پارچه نخی (تنظیف) می ریزیم و با فشار دست صافش می کنیم. عضاره ای که از زنجبیل به دست می آید را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

در این مرحله در صورت تمایل می توانیم کمی پودر هل و پودر دارچین هم اضافه کنیم. در ادامه نشاسته را به همراه نصف لیوان آب سرد به خوبی مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب سرد حل شود و حالتی مثل شیر پیدا کند.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
پودر ژلاتین را هم به همراه نصف لیوان آب مخلوط می کنیم و روی حرارت بخار آب به روش بن ماری حل می کنیم تا شفاف شود، سپس نشاسته را به همراه پودر ژلاتین و شکر به قابلمه حاوی عصاره زنجبیل اضافه می کنیم و کمی هم یم زنیم تا مواد یکدست شوند.

حالا باید مواد را به صورت متداوم هم بزنیم تا به غلظت مثل غلظت فرنی برسد، در ادامه مایه پاستیل را داخل یک سینی لبه دار (یا قالب) که از قبل چرب کرده ایم می ریزیم و یک شب در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی منسجم شود.

سپس سینی را از یخچال خارج می کنیم و پاستیل را به اندازه دلخواه برش می زنیم و در آرد سفید می غلتانیم. در ادامه پاستیل ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و یکی دو روز در دمای محیط قرار می دهیم تا رطوبت شان کاملا از بین برود.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین