- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
مواد لازم پاستا بروکلی | |
پاستا طرح دلخواه | ۵۰۰ گرم |
بروکلی تکه شده | ۴۰۰ گرم |
قارچ برش زده | ۱ پیمانه |
مواد لازم برای سس | |
شیر | دو و یک چهارم پیمانه |
آبلیمو | به میزان دلخواه |
سیر | ۱۰ حبه |
آرد | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذا خوری |
برای تهیه پاستای خوشمزه و مخصوص رژیمی با کلم بروکلی در ابتدای کار، نصف بیشتر یک قابلمه را پر از آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب، مقداری نمک و روغن داخل قابلمه می ریزیم.
پاستا را در آب جوش می ریزیم و بعد از ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را با آب سرد آبکش می کنیم تا آب آن کشیده و خنک شود. بعد تکه های بروکلی و قارچ را درون یک ظرف یا صافی قرار می دهیم. یک قابلمه را به عمق ۲ سانتی متر آب می ریزیم.
سپس صافی را درون قابلمه گذاشته و روی حرارت می گذاریم تا حدود ۸ دقیقه بخار پز شود. بروکلی و قارچ ها را بعد از آماده شدن کنار میگذاریم. سیر را با غذاساز یا خرد کن، خرد می کنیم. سپس یک تابه را با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
سیر را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سیر شروع به قهوه ای شدن کند. حالا آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کرده و همچنان هم می زنیم، بعد آبلیمو را اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم.
سپس اجازه می دهیم تا جوش بخورد و غلیظ شود. مرتب هم می زنیم تا سس غلیظ شود. اگر سس غلیظ نبود یک قاشق غذاخوری آرد اضافه می کنیم. سس را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. حالا بسته به سلیقه سس، بروکلی و قارچ را با پاستا سرو می کنیم.
نام موضوع : طرز تهیه پاستا بروکلی
دسته : آموزش آشپزی