. . .

آموزش طرز تهیه مارشمالو حرفه‌ای

تالار آموزش آشپزی

فاطره

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
انجمندار
مدیر
تیم تبلیغات
ناظر
منتقد
کپیست
طراح
تدوینگر
گوینده
هنرجو
نام هنری
فاطره
آزمایشی
منتقد
مقام خاص
مبلغ‌یار
مدیر
هنرجویان
شناسه کاربر
5955
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-21
آخرین بازدید
موضوعات
655
نوشته‌ها
1,758
راه‌حل‌ها
32
پسندها
4,093
امتیازها
590

  • #1
04d2fe4c0d54401f7152acd775ab9815_163b.jpg

مارشمالو یا همون شیرینی پف‌پفی خودمون، یک شیرینی بین‌المللی پرطرفدار در سنین مختلف هست.
برای عید و دورهمی‌ها و جشن‌های خانوادگیتون این شیرینی خوشمزه رو تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.


زمان آماده‌سازی
آماده‌سازی لوازم + تهیه شیرینی + آماده خوردن = دو ساعت

مواد لازم برای روش اول
عصاره وانیل ________________ ۱ قاشق‌غذاخوری
ژلاتین _______________________۳ قاشق‌غذاخوری
آب سرد _____________________ ۱ فنجان
شکر دانه‌ریز ________________۲ فنجان
شربت‌غلیظ یا عسل ______ ½ پیمانه
سفیده‌تخم‌مرغ _____________۲ عدد
نمک __________________________ کمی

پودر‌قند _____________________⅓ فنجان
نشاسته‌ذرت ______________ ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه
۱_ شربت‌غلیظ (عسل) + نیمی از آب + شکر را درون ظرفی مناسب ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا جوش بیاید.
۲_ ژلاتیتن را به باقی‌مانده آب مخلوط کنید.
۳_ زمانی که مرحله ۱ انجام شد و شکرهای درون شربت به طور کامل حل شد، ژلاتین حل شده را به ترکیب درون ظرف اضافه کنید و بگذارید حدود ۳۰ ثانیه روی حرارت‌ملایم بجوشد.
(ترکیب تهیه شده را کنار بگذارید تا سرد شود.)
۴_ سفیده‌های تخم‌مرغ را درون ظرفی جداگانه ریخته و با دورتند همزن، هم بزنید.
(سفیده‌ها را آنیدر هم‌بزنید که پفکی و سفید شوند، به طوری که با برگرداندن ظرف، از داخل آن نریزد)
۵_ مخلوط ژلاتین سرد شده را با سفیده‌ها مخلوط و هم‌ بزنید.
(به طوری هم‌بزنید که مخلوط ژلاتین و سفیده‌ کاملا ترکیب شوند)
دقت کنید ظرفی که استفاده می‌کنید کوچک نباشد، چون پس از هم‌زدن، حجم این ترکیب زیاد می‌شود.
۶_ سپس وانیل را اضافه کرده و حدود ۷ الی ۸ دقیقه، با یکدیگر هم‌بزنید.
۷_ اگر می‌خواهید مارشمالو رنگی درست کنید، برای هر رنگ مقداری از خمیر را در ظرفی جداگانه، با رنگ دلخواهتان مخلوط کنید.
۸_ زمانی که خمیر مارشمالو آماده شد، قالب مورد نظر را با قالب کاغذروغنی پوشانده و کمی پودر قند درون قالب را بپوشانید.
۹_ خمیرمارشمالو را درون قالب ریخته و روی مواد را کاملا صاف کنید.
۱۰_ پودر قند و نشاسته ذرت را مخلوط و روی سطح مارشمالو ریخته و آنرا درون یخچال بگذارید.
۱۱_ پس از سرد شدن شیرینی مارشمالو آن را از قالب خارج کرده و به شکل دلخواه برش دهید و در ظرف مناسب سرو کنید.

نوش جان


#فاطره
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین