فاطره
مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
انجمندار
مدیر
تیم تبلیغات
ناظر
منتقد
کپیست
طراح
تدوینگر
گوینده
هنرجو
- نام هنری
- فاطره
- آزمایشی
- منتقد
- مقام خاص
- مبلغیار
- مدیر
- هنرجویان
- شناسه کاربر
- 5955
- تاریخ ثبتنام
- 2023-07-21
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 655
- نوشتهها
- 1,758
- راهحلها
- 32
- پسندها
- 4,093
- امتیازها
- 590
مارشمالو یا همون شیرینی پفپفی خودمون، یک شیرینی بینالمللی پرطرفدار در سنین مختلف هست.
برای عید و دورهمیها و جشنهای خانوادگیتون این شیرینی خوشمزه رو تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
زمان آمادهسازی
آمادهسازی لوازم + تهیه شیرینی + آماده خوردن = دو ساعت
مواد لازم برای روش اول
عصاره وانیل ________________ ۱ قاشقغذاخوری
ژلاتین _______________________۳ قاشقغذاخوری
آب سرد _____________________ ۱ فنجان
شکر دانهریز ________________۲ فنجان
شربتغلیظ یا عسل ______ ½ پیمانه
سفیدهتخممرغ _____________۲ عدد
نمک __________________________ کمی
پودرقند _____________________⅓ فنجان
نشاستهذرت ______________ ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱_ شربتغلیظ (عسل) + نیمی از آب + شکر را درون ظرفی مناسب ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا جوش بیاید.
۲_ ژلاتیتن را به باقیمانده آب مخلوط کنید.
۳_ زمانی که مرحله ۱ انجام شد و شکرهای درون شربت به طور کامل حل شد، ژلاتین حل شده را به ترکیب درون ظرف اضافه کنید و بگذارید حدود ۳۰ ثانیه روی حرارتملایم بجوشد.
(ترکیب تهیه شده را کنار بگذارید تا سرد شود.)
۴_ سفیدههای تخممرغ را درون ظرفی جداگانه ریخته و با دورتند همزن، هم بزنید.
(سفیدهها را آنیدر همبزنید که پفکی و سفید شوند، به طوری که با برگرداندن ظرف، از داخل آن نریزد)
۵_ مخلوط ژلاتین سرد شده را با سفیدهها مخلوط و هم بزنید.
(به طوری همبزنید که مخلوط ژلاتین و سفیده کاملا ترکیب شوند)
دقت کنید ظرفی که استفاده میکنید کوچک نباشد، چون پس از همزدن، حجم این ترکیب زیاد میشود.
۶_ سپس وانیل را اضافه کرده و حدود ۷ الی ۸ دقیقه، با یکدیگر همبزنید.
۷_ اگر میخواهید مارشمالو رنگی درست کنید، برای هر رنگ مقداری از خمیر را در ظرفی جداگانه، با رنگ دلخواهتان مخلوط کنید.
۸_ زمانی که خمیر مارشمالو آماده شد، قالب مورد نظر را با قالب کاغذروغنی پوشانده و کمی پودر قند درون قالب را بپوشانید.
۹_ خمیرمارشمالو را درون قالب ریخته و روی مواد را کاملا صاف کنید.
۱۰_ پودر قند و نشاسته ذرت را مخلوط و روی سطح مارشمالو ریخته و آنرا درون یخچال بگذارید.
۱۱_ پس از سرد شدن شیرینی مارشمالو آن را از قالب خارج کرده و به شکل دلخواه برش دهید و در ظرف مناسب سرو کنید.
نوش جان
#فاطره
نام موضوع : طرز تهیه مارشمالو حرفهای
دسته : آموزش آشپزی