. . .

آموزش طرز تهیه لگیمات با ماست

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • آرد 1 پیمانه
  • آرد نخودچی نصف پیمانه
  • نشاسته 2 ق غذاخوری سر پر
  • پودر کاسترد 1 ق غذاخوری
  • روغن مایع 3 ق غذاخوری
  • ماست 1/5 پیمانه
  • مایه خمیر فوری 1 ق مربا خوری
  • وانیل نصف ق چای خوری
  • نمک نصف ق چای خوری
  • پودر هل به مقدار دلخواه
  • مخلوط آب و گلاب نصف لیوان
  • شکر 1 و 1/4 لیوان
  • زعفران دم کرده غلیظ 2 ق غذاخوری سر پر
  • گلوکز 1 ق غذاخوری
ابتدا ظرفی را برداشته و در آن تمامی مواد خشک که شامل آرد، آرد نخودچی، نشاسته، پودر کاسترد، مقداری پودر هل، وانیل، نمک و مایه خمیر فوری را اضافه کنید و سپس تمامی آن ها را با یکدیگر مخلوط و ترکیب کنید.
ماست را نیز در این مرحله آرام آرام به ترکیب مواد خشک داخل ظرف اضافه کنید و هر بار پس از اضافه کردن، ترکیب آن ها با یکدیگر را هم بزنید. دقت داشته باشید به هیچ عنوان تمام ماست را یک باره به ترکیب مواد خشک اضافه نکنید و این کار را آرام آرام انجام دهید.

در آخرین مرحله برای تهیه خمیر، روغن مایع را هم به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط کردن آن را نیز با مواد مخلوط و ترکیب کنید تا خمیر شما کاملاً آماده شود سپس خمیر آماده شده را به مدت 1 الی 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید و در این مدت نیز روی ظرف را با سلفون کاملاً بپوشانید تا خمیر شما پف کرده و حجم آن نیز چند برابر شود.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
قابلمه ای را برداشته و درون آن حوضچه روغن ایجاد کنید و سپس آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا روغن گرم و آماده شود و بعد پف خیر را بگیرید و آن را خوب هم بزنید سپس دستان خود را مقداری با آب خیس کرده و مقدار کمی از خمیر را برداشته و آن را به حالت توپکی داخل روغن داغ قرار دهید و زمان دهید تا کاملاً لگیمات های شما سرخ و طلایی شوند و بعد آن ها را از روغن خارج کرده و داخل آبکشی آن ها را قرار دهید تا روغن اضافی آن ها خارج شود.

برای تهیه شربت بار قابلمه ی کوچکی را برداشته و داخل آن مخلوط آب و گلاب را به همراه شکر بریزید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و اجازه دهید تا شکر به طور کامل داخل آب و گلاب حل شود و بعد به آن زعفران دم کرده و گلوکز را نیز اضافه کنید و خوب آن ها را با یکدیگر هم بزنید و ترکیب کنید تا گلوکز نیز درون شربت بار ترکیب شود سپس اجازه دهید ابتدا لگیمات ها از حرارت بیفتند و خنک شوند و بعد به آن ها شربت بار را اضافه کنید و بعد از آن هم لگیمات با ماست خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین