- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- آرد 1 پیمانه
- آرد نخودچی نصف پیمانه
- نشاسته 2 ق غذاخوری سر پر
- پودر کاسترد 1 ق غذاخوری
- روغن مایع 3 ق غذاخوری
- ماست 1/5 پیمانه
- مایه خمیر فوری 1 ق مربا خوری
- وانیل نصف ق چای خوری
- نمک نصف ق چای خوری
- پودر هل به مقدار دلخواه
- مخلوط آب و گلاب نصف لیوان
- شکر 1 و 1/4 لیوان
- زعفران دم کرده غلیظ 2 ق غذاخوری سر پر
- گلوکز 1 ق غذاخوری
ماست را نیز در این مرحله آرام آرام به ترکیب مواد خشک داخل ظرف اضافه کنید و هر بار پس از اضافه کردن، ترکیب آن ها با یکدیگر را هم بزنید. دقت داشته باشید به هیچ عنوان تمام ماست را یک باره به ترکیب مواد خشک اضافه نکنید و این کار را آرام آرام انجام دهید.
در آخرین مرحله برای تهیه خمیر، روغن مایع را هم به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط کردن آن را نیز با مواد مخلوط و ترکیب کنید تا خمیر شما کاملاً آماده شود سپس خمیر آماده شده را به مدت 1 الی 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید و در این مدت نیز روی ظرف را با سلفون کاملاً بپوشانید تا خمیر شما پف کرده و حجم آن نیز چند برابر شود.
نام موضوع : طرز تهیه لگیمات با ماست
دسته : آموزش آشپزی