- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- آرد سفید قنادی نصف لیوان
- آرد برنج نصف لیوان
- آرد نخودچی نصف لیوان
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر دارچین نصف 1ق چای خوری
- هل ساییده 1 ق چای خوری
- روغن صاف قنادی 3/4 لیوان
- پودر قند نصف لیوان و 1 ق چای خوری
- عسل 1 ق چای خوری
- زنجبیل نوک ق چای خوری
- زعفران غلیظ شده 1 ق غذا خوری
ظرفی را برداشته و درون آن روغن صاف قنادی را بریزید و سپس نصف لیوان پودر قند را نیز درون ظرف الک کرده و به روغن صاف قنادی اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه آن ها را با یکدیگر خوب هم بزنید و ترکیب کنید. دقت داشته باشید که در این مرحله اصلاً نباید روغن را پوک و سبک کنید و خیلی آن ها را هم بزنید.
پس از آن که روغن و پودر قند را مخلوط کردید یکی از تخم مرغ ها را بشکنید و به مواد اضافه کنید و بعد عسل را نیز به همراه هل ساییده شده و زنجبیل و پودر دارچین به مواد داخل ظرف اضافه کنید و مجدد با همزن برقی آن ها را نیز با مواد به خوبی به مدت 1 دقیقه ترکیب کنید و هم بزنید.
نام موضوع : طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوینی
دسته : آموزش آشپزی