. . .

آموزش طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • پودر قند 1 لیوان
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آبلیمو طبیعی 2 ق غذا خوری
  • وانیل و اسانس نوک ق چای خوری
  • رنگ خوراکی 3 قطره
ابتدا تمامی مواد را برای چند دقیقه ای در دمای محیط قرار دهید تا تمامی مواد به خوبی با دمای محیط هم دما شوند و بعد شروع به کار کنید.
سپس تمامی تخم مرغ ها را بشکنید و زرده را از سفیده آن ها به طور کامل جدا کنید و سفیده تخم مرغ ها را درون ظرف تمیزی بریزید و با همزن برقی شروع به هم زدن آن ها کنید و این کار را تا جایی ادامه دهید تا تمامی سفیده ها به خوبی پف کرده و دارای رنگی سفید شوند.

سفیده ها که به خوبی پف کردند نوبت به اضافه کردن پودر قند است پس آن را نیز طی چندین مرحله داخل ظرف الک کنید و هر مرحله که پودر قند را به آن ها اضافه می کنید ترکیب آن ها را مجدد با همزن برقی خوب هم بزنید دقت داشته باشید که وسط اضافه کردن پودر قند مرحله آخر را اضافه نکنید و ابتدا وانیل و آبلیمو را نیز به همراه اسانس مورد علاقه خود به ترکیب اضافه کنید و مجدد آن ها را نیز به خوبی با همزن برقی هم بزنید و بعد برای مرحله آخر باقی مانده پودر قند را روی مواد الک کنید و آن قدر با همزن برقی ترکیب آن ها را هم بزنید تا مواد شما به غلظتی شبیه به خامه فرم دار شده برسد که به این غلظت سافت پیک نیز گفته می شود.
در آخر نیز نوبت اضافه کردن رنگ خوراکی به مواد برای زیبا تر شدن کار شماست پس رنگ خوراکی دلخواه خود را که بهتر است مطابق با اسانسی باشد که در شیرینی استفاده کرده بودید به مواد اضافه کنید و با قاشق و یا لیسکی به آرامی طوری که پف سفیده تخم مرغ ها گرفته نشوند به خوبی هم بزنید تا کل مواد به خوبی رنگ بگیرند.

توستر خود را روی کمترین دمای ممکن تنظیم کنید و بعد آن را برای مدت 15 دقیقه زمان دهید تا درون توستر شما به خوبی گرم و آماده شود و بعد روی سینی مخصوص توستر را کاغذ روغنی قرار دهید و سپس مایه ای که آماده کرده اید را درون قیف با ماسوره مورد علاقه خود قرار دهید و بعد روی کاغذ روغنی مقداری از مایه را بریزید و سپس سینی توستر را برای مدت 30 دقیقه در کمترین دمای ممکن تنظیم کنید و زمان دهید تا به خوبی شیرینی های شما آماده و پخته شوند و بعد حرارت توستر را خاموش کنید و بعد از آن هم که شیرینی ها به خوبی پخته و آماده شدند سینی را برای مدت 15 دقیقه از توستر خارج نکنید تا داخل توستر به خوبی خنک شوند و بعد از آن هم شیرینی های مرنگ شما آماده سرو است میل کنید و لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین