. . .

آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • پودر نارگیلی چرب 2 لیوان
  • شکر 1 لیوان کمتر و یا سلیقه ای
  • تخم مرغ 2 عدد
  • روغن مایع 2/4 لیوان
  • آب لیموترش 1 ق چایی خوری
  • پودر پسته به مقدار لازم
ابتدا تمامی مواد اولیه را قبل از استفاده چند دقیقه ای از یخچال خارج کنید و در محیط خارج یخچال قرار دهید تا تمامی مواد با دمای محیط تا حد ممکن هم دما شوند و سپس از مواد استفاده کنید.
مخلوط کن را برداشته و داخل آن پودر نارگیل را به همراه تمام شکر و نصف روغن مایع بریزید و سپس تخم مرغ ها را نیز داخل ظرف جداگانه ای بشکنید و بعد سفیده های آن ها را از زرده هایشان جدا کنید و یکی از سفیده ها را نیز به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و بعد مخلوط کن را با دور تند روشن کنید و زمان دهید تا تمامی مواد با یکدیگر خوب مخلوط شوند و بافتی یکدستی نیز پیدا کنند.

پس از آن که تمامی مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب شدند ماهیتابه ای را برداشته و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و سپس مایه ای که تهیه کرده اید را داخل ماهیتابه بریزید و سپس به آن ها باقی مانده روغن را به همراه آن یکی سفیده تخم مرغی که باقی مانده بود و آب لیموترش تازه را هم به آن ها اضافه کنید و سپس تمامی مواد را به خوبی با یکدیگر هم بزنید و به مدت 15 دقیقه آن ها را با یکدیگر تفت دهید. دقت داشته باشید این کار را حتماً باید با شعله کم و ملایم گاز انجام دهید تا به هیچ وجه مایه شما نسوزد و بوی سوختگی نیز نگیرد و تمامی مایه به خوبی گرم شوند و شکر نیز آب شود.

ماهیتابه دو طرفه ای را برداشته و آن را روی حرارت کم و ملایم گاز با درب بسته بگذارید و 15 دقیقه به آن زمان دهید تا درون ماهیتابه به خوبی گرم و آماده شود و پس از آن که مایه هم به خوبی آماده شد و تمامی مایه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید و کف ماهیتابه دو طرفه خود را کاغذی روغنی قرار دهید و بعد مقداری از مواد را به اندازه ای مدنظر دارید برداشته و کمی با فاصله از هم داخل ماهیتابه بریزید و روی شیرینی ها کمی پودر پسته بریزید و سپس درب ماهیتابه را بگذارید و مجدد 15 دقیقه دیگر به شیرینی های درون ماهیتابه فرصت دهید تا به خوبی پخته و آماده شوند. پس از آن که تمامی شیرینی ها پخته شدند آن ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید و زمان دهید تا اول کمی خنک شود و بعد آن ها را از روی کاغذ روغنی برداشته و داخل ظرف مناسبی برای سرو آن قرار دهید و پس از آن هم شیرینی نارگیلی شما آماده سرو است میل کنید و لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین