- شناسه کاربر
- 300
- تاریخ ثبتنام
- 2021-01-16
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 519
- نوشتهها
- 4,411
- راهحلها
- 183
- پسندها
- 35,139
- امتیازها
- 1,008
- سن
- 19
- محل سکونت
- خرابههای خاطرات :)
سرکهها انواع بسیار متنوعی دارند. شاید اسم بعضی از آنها به گوش شما آشناتر باشد. مثل سرکه سفید، سرکه انگور، سرکه خرما و سرکه سیب. هر کدام از این سرکهها خاصیتهای مخصوص به خود را دارند و طعم و مزه متفاوتی به غذا میدهند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکه سیب را به شما آموزش دهیم. جالب است بدانید که این سرکه با قدمت طولانی خود فقط در آشپزخانه بکار نمیرود، بلکه میتوانید از آن در مصارف خانه داری و حتی باغبانی هم استفاده کنید! به علاوه سرکه سیب به روش های متفاوتی درست می شود. بنابراین با ما همراه باشید تا با هم طرز تهیه سرکه سیب خانگی و پرخاصیت را در قالب 6 روش مختلف بخوانیم.
آشنایی با خواص سرکه سیب
پیش از پرداختن به طرز تهیه سرکه سیب، لازم است یک مطلب را در نظر داشته باشید. سرکه سیب خواص فراوانی دارد. مثلا میتوانید به درمان رگهای واریسی شما کمک کند. میتواند با برنامه ای صحیح و حساب شده، وزن شما را کم کند. به علاوه، تقویت سیستم ایمنی بدن، سم زدایی کبد و بهبود هضم غذا فقط چند نمونه مختصر از خواص بیشمار این سرکه مفید هستند. با این وجود نباید فراموش کنید که به هر حال سرکه سیب، یک ترکیب اسیدی است و استفاده بی رویه از آن میتواند آسیب زننده باشد. بنابراین حد تعادل را در مصرف آن نگه دارید.
نام موضوع : طرز تهیه سرکه سیب به 6 روش
دسته : آموزش آشپزی